bende işyerinden bağlanıyorum ama çok zor oluyor butaya takılınca işler kalıyor ,iş yapamıyorum 🙁 ama bakmadan da edemiyorum 🙂
bende pre seed kullanacağım bu ay bakalım ne olacak
aynı yaaa bizdekiler de öyle, tatil havasındalar... canım sbs var ya ondan konularımı tamamlamaya çalışıyorum. 2-3 ünite kaldı neyseki. derslerde bazen oturuyorum. öyle canım 🙂
herkese merhaba nasılsınız güzellerrrrr desenciğim preesed almışsın nereden aldın nettenmi bu ay olmazsa bir dahaki ay bende düşünüyorum ayşegülll kuşuuuum bugün denk gelemedik cuma gününe randevun varmış Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle bitanem
İyiyim bende ne olsun işte,
Valla ben siteyi girene kadar mesai bitiyo malesef bir iki mesaj ancak yazabiliyorum 🙁
Hapinizi öpüyorum iyi akşamlar,
Haaa Desencim akşam 707 kere "Ya Varis" duasını yaptım
canımıniçi buralarda sizleri gördükçe daha iyi oluyorum içime daha büyük umutlar doğuyor güzelim...asıl sen nasılsın yada şöyle sorayım nasılsınız bakiiiiim
İyiyim bende ne olsun işte,
Valla ben siteyi girene kadar mesai bitiyo malesef bir iki mesaj ancak yazabiliyorum 🙁
Hapinizi öpüyorum iyi akşamlar,
Haaa Desencim akşam 707 kere "Ya Varis" duasını yaptım
canımıniçi buralarda sizleri gördükçe daha iyi oluyorum içime daha büyük umutlar doğuyor güzelim...asıl sen nasılsın yada şöyle sorayım nasılsınız bakiiiiim
ne mutlu sana canımmm inşallah sıra sizlerde... ben de iyiyim çok şükür canım, herhalde mercimeğimde iyidir 🙂 daha ultrasonla haftaya tanışcaz inşallahhhh
herkese merhaba nasılsınız güzellerrrrr desenciğim preesed almışsın nereden aldın nettenmi bu ay olmazsa bir dahaki ay bende düşünüyorum ayşegülll kuşuuuum bugün denk gelemedik cuma gününe randevun varmış rabbim yardımcın olsun dualarım seninle bitanem
iyiyim bende ne olsun işte,
valla ben siteyi girene kadar mesai bitiyo malesef bir iki mesaj ancak yazabiliyorum 🙁
hapinizi öpüyorum iyi akşamlar,
haaa desencim akşam 707 kere "ya varis" duasını yaptım