ne mutlu sana canımmm inşallah sıra sizlerde... ben de iyiyim çok şükür canım, herhalde mercimeğimde iyidir 🙂 daha ultrasonla haftaya tanışcaz inşallahhhh
canım benim inşallah oyyy daha meleğinle tanışmadınız demek yerim ben onu...oda çok sabırsızlanıyordur annesi...ne güzel bir duyguyu tarifi yok... hani arkadaşım vardı belki önceki sayfalarda bahsetmiştim belki okumuşsundur 6 nisanda hamileliğini öğrendi dün doktorda kalp atışlarını gördü bizim tosun çabuk gelişecek sanırım maşallah... inşallah sende hiçbir sorun yaşamadan geçirirsin bu keyifli dönemi...
ya kızlar bana fıkır verın benım oğlan duzeltemedım buyuk tuveletını zor yapıyor sureklı karnım ağrıyor dıyor popom acıyor dıyor sureklı doktora goturuyom şurup verıyor sulu şeyler yedırıyom faydası yok korkuyorum kotu bırsey cıkacak dıye yardımcı olun
canım benim inşallah oyyy daha meleğinle tanışmadınız demek yerim ben onu...oda çok sabırsızlanıyordur annesi...ne güzel bir duyguyu tarifi yok... hani arkadaşım vardı belki önceki sayfalarda bahsetmiştim belki okumuşsundur 6 nisanda hamileliğini öğrendi dün doktorda kalp atışlarını gördü bizim tosun çabuk gelişecek sanırım maşallah... inşallah sende hiçbir sorun yaşamadan geçirirsin bu keyifli dönemi...
canım kese geç görünüyor ya ondan 20 sine randevu aldık. haftaya salı inşallah görürüz.
amiiiiiiiiiinnn canım inşallah.... aslında biraz tedirginim. inşallah herşey yolundadır. keseyi görünce rahatlarım galiba. öyle miiii maşallahhhh arkadaşının bebeğine. arkadaşınla aramız azmış benim de regl günüm 6 nisandı ama ben 8 inde öğrendim.
rabbim en kısa zamanda bu duyguları sana da yaşatsın canım benimmm...
hoşgeldin canım, regl olmamışsın ne güzel...inşallah hayırlı haber alırız senden.
oğluna üzüldüm, kabızlık mı var? valla canım ne yapılır bilmiyorum ama sabun rahatlatır derler ama o bebekler için miydi bilmiyorum. allah şifasını versin.
ya kızlar bana fıkır verın benım oğlan duzeltemedım buyuk tuveletını zor yapıyor sureklı karnım ağrıyor dıyor popom acıyor dıyor sureklı doktora goturuyom şurup verıyor sulu şeyler yedırıyom faydası yok korkuyorum kotu bırsey cıkacak dıye yardımcı olun
canım faydası olmadı diyorsan daha gelişmiş hastanelere götür...geçmiyorsa mutlaka bir sebebi vardır...psikolojik bir durum geçirdimi bu dönemde bilmiyorum ama belki psikolojiktir ama siz en iyisi başka doktorada götürün