Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadi bakalım inş.gelmicek canım reglin ve pazartesi günü çok güzel bi haber alıcaz sendennn hayırlısı olsun tatlım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz)
nur85..........................11 temmuz (Haber bekliyoruz)
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yağmurun annesi........18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
hazal3......................3 agustos

Fatosss....................8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...

CANIMMMMMMMM SALI GUNUNE RANDEVU ALDIK İŞALLAH,YAAAAAAA HARBIDEN VARYA ARTIK BİŞEY OLACAK YADA BISEY CIKACAK DIYE KORKAR OLDUM ,BUNDADA BI HAYIR VARDIR DIYE BEKLIYORUM CANIMIN İÇİ YAAA,EN COKTA MİDE BULANTIM İÇİN GİTMEK İSTİYORUM,YEMEKLERDEN IYICE KOPTUM ÇÜNKÜÜÜ

Birmurcum daha önce reglinde gecıkme oluyomuydu,bende mesala devamlı reglım 1 hafata önce olurdu,hamıle kaldıgım ay reglım gecınce ben kesın hamıleyım demiştim zatennnn anlamıstım,bıde reglı sancısı gıbı bole arada acayip sancılar gelıyoduuu ve ben devamlı hasata oldum dıye wc ye gıdıyodum,ama 2 gün dedım ben kesın hamıleyım olede cıktı canımcım

ayyy canım benimmm kıyamam sana az kalmış bak salı günü gidiceksinnn hayırlısıyla doktorun yardımcı olaaktır elbek mide bulantıların için merak etme... annesiii seni biraz fazla yoruyo meleğin ama sabret geçicek hepsiii

canım benimde öyle oluyodu işte şimdi oldum diyodum öyle sancım oluyodu ama sonra bişey yok hatta testi yaptıktan sonra bile eyvah yanıldım regl oluyorum dedim kaç kez eşime umarım sende olmazsın bu ay ve güzel haberi verirsin

yazdıklarınızı okudum da melekler,gül güzeli üzülme cnm şişkinlik için,ben süte şimdiden başladım,hamilelik düşününce .vücudun depolaması gerekiyormuş,bende de aynı sorun var,nasıl şişiyor karnım,ama hamile arkadaşımla konuştum,zamanla vücut alışırmış,onun artık şişmiyormuş,devam cnm yani,çok faydalı bebişin için.