Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen kac gunde adet goruyodun aynı adet belırtılerın bu ayda vardı herhalde farklı olan bırşey varmıydı ben 31 gun de bır goruyom kılomen kullanıyom korkuyom kırs olur dıye hıc belırtı yok sade bel ağrısı bıde akıntı uzun yzdım kusura bakma mrs m

canım inşallllaaaaaaaah inşalaaaaaah
dediğim arkadaşımın son regl tarihi 2 marttı tel de nette sürekli görüşürüz bana sabah ilişkiyi önerdi dedi bakalım bu ay niyetim o yönde...nasip artık

canım benim oğlandada aynı sorun var karnı ağrımıyor ama , kakasını yaptıktan sonra hafif kanaması oluyor, bizde yarın götüreceğiz bakalım ne diyecek , sen hangi şehirdesin?nereye göürdün doktora?

inşallah bu ay kavuşursun meleğine içimde çok umut var ard arda çok hamişimiz olacak allah ın izniyle
kısmet meleğim , inşaallah olur ocak-şubat-mart-nisan doğum yapmak için çok güzel zamanlar inşaallah yakalarım o zamanları

bılmıyom kabız değıl ama acıyor dıyor yapamıyor bağırıyor sureklı

oooyyyyy inşallah gülüm evet öyle son aylarda çok sıkıntı basıyormuş insana bakalım bize ne zaman nasip olacak

canım 28 günde bir regl oluyordum bazen 29 ya da 27 olabiliyordu ama genelde 28. tatlım ben sadece regl bekliyordum bu ay... çünkü tamamen regl belirtilerim vardı. farklılık yoktu yani. 2 gün arayla kasıklarımda bir anlık giren bir ağrı olmuştu o kadar. haa bu arada akıntım regl olacağım zaman su gibi beyaz olurdu bu sefer daha katı yapışkan bir akıntı oldu. rica ederim ne demek, ne sormak istersen sor canım.

canım inşallllaaaaaaaah inşalaaaaaah
dediğim arkadaşımın son regl tarihi 2 marttı tel de nette sürekli görüşürüz bana sabah ilişkiyi önerdi dedi bakalım bu ay niyetim o yönde...nasip artık

canım sabah erkekler dinlenmiş olduğu için spermleri daha kaliteli oluyormuş, ben de duymuştum. inşallah faydası olur canım benim. tabiki zamanı geldiyse gelir meleğin zaten.

canım sabah erkekler dinlenmiş olduğu için spermleri daha kaliteli oluyormuş, ben de duymuştum. inşallah faydası olur canım benim. tabiki zamanı geldiyse gelir meleğin zaten.
evet canım öyleymiş eşim bir yerde okumuş arkadaşımda tavsiye edince ... evet dediğin gibi zamanı gelince dur desek durmaz herşey nasip...ama birşeyler yapmayınca elim kolum bağlı bekliyormuş gibi hissediyorum
Rabbim sebeb eylesin bu ay yaptıklarımızı okudularımızı.....
hadi canlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi