tuğcan Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #47.637 sevilay76' Alıntı: yazdıklarını okudum aramıza yeni katılmışsın hoş geldin Genişletmek için tıkla ... teşekürederim hoş bulduk.evet daha dün katdoldum bu siteye.ama gerçekten çok güzel bir site.daha şimdiden aynı kaderi paylaştığım birçok kişşiyle tnıştım
sevilay76' Alıntı: yazdıklarını okudum aramıza yeni katılmışsın hoş geldin Genişletmek için tıkla ... teşekürederim hoş bulduk.evet daha dün katdoldum bu siteye.ama gerçekten çok güzel bir site.daha şimdiden aynı kaderi paylaştığım birçok kişşiyle tnıştım
dilara1 Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #47.638 sevilay76' Alıntı: iyiyim sen nasılsın dilara Genişletmek için tıkla ... iyiyim sekeri... ya sen?... neler yapiyorsun? calisiormusun?... kac senedir evlisin?...kac aydir cocuk istiyorsun? cokmu soru sordum ne???
sevilay76' Alıntı: iyiyim sen nasılsın dilara Genişletmek için tıkla ... iyiyim sekeri... ya sen?... neler yapiyorsun? calisiormusun?... kac senedir evlisin?...kac aydir cocuk istiyorsun? cokmu soru sordum ne???
tuğcan Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #47.639 dilara1' Alıntı: ugcam sen yenimisin? Genişletmek için tıkla ... evet canım yeniyim 1,5 günlüğüm daha
dilara1' Alıntı: ugcam sen yenimisin? Genişletmek için tıkla ... evet canım yeniyim 1,5 günlüğüm daha
dilara1 Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #47.640 tuğcan' Alıntı: evet canım yeniyim 1,5 günlüğüm daha Genişletmek için tıkla ... Hosgelmissiiiiinnn... seefalar getirmissiiiinnn.... sen ne zamandir evlisin ve ne zamandir bebis istiyorsun??? insallah en kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize ikinizde....
tuğcan' Alıntı: evet canım yeniyim 1,5 günlüğüm daha Genişletmek için tıkla ... Hosgelmissiiiiinnn... seefalar getirmissiiiinnn.... sen ne zamandir evlisin ve ne zamandir bebis istiyorsun??? insallah en kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize ikinizde....