ayyy canım benim inşallah inşallaaaaaaaah zaten biraz daha uğraşırsak alınımızda uzman olcaz kıssss hadi ben çıkıyorum bir daha giremem bugün öğleden sonra komşular çağırdı oraya gitcem öpüyorum hepinizi
ben yine pazartesiye kadar giremem yüksek olasılıkla..bugün hariç yarından itibaren çok yoğunum çünkü kızlar..haberiniz olsun..sonraki hafta da zaten aşılama tuttu mu tutmadı mı mücadelesi olur🙂 bugün 7. gün..1 hafta 10 gün daha geçmesi lazım belli olması için..yok gibi geliyo ama bilmiyorum tabi..
ben yine pazartesiye kadar giremem yüksek olasılıkla..bugün hariç yarından itibaren çok yoğunum çünkü kızlar..haberiniz olsun..sonraki hafta da zaten aşılama tuttu mu tutmadı mı mücadelesi olur🙂 bugün 7. gün..1 hafta 10 gün daha geçmesi lazım belli olması için..yok gibi geliyo ama bilmiyorum tabi..
kızlar öyle bir rüya ördüm ki anlatamam.kocaman bir kartal ama kafası bir insan kafasıydı.yanında geçiyorum sonra ben yanından geçtikten sonra üzerimde uçtu sonra gitti.ama size anlatamam halen daha gözümün önündengitmiyor.çooooooooook büyüktü