kızlar ya ben 3 aydır folik asitte kullanıyorum eğer bebiş düşünüyosanız mutlaka folik asit kullanmaya da başlayın derim bebeğin omurilik gelişimi için çok ööenmliymiş
bekliyoruz canım hayırlı haberler veririz inş ama sabah çok erken kalkıp test yaptım idrarda çıkmadı gerçi daha çok erken oluyo çünkü adetimin ilk günü ama dayanamadım.beklicem artık pazartesiye kadar olmazsam yinelicem
kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum,ben de tahlil için bekleyeceğim,benimkine daha çok var zaten,eğer regli ziyaret etmezse haftaya bugün sabah yaparım diye düşünüyorum,aslında neti dolaştım baya,bu sitede de 5 gün önce öğrenen bile var idrar tahliliyle ama kişiden kişiye değişiyor nasılsa regliyle öğrenecez,benim bi haftadır adet olacakmışım gibi yoğun ağrılarım var o yüzden ümitli de değilim birmur gibi, regli olacağımı düşünüyorum,tek duam regli olacaksam da gününde olayım,düzeni şaşmasın,böyle giderse erken olacam.
sürekli hah şimdi oldum ağrısı var,buarada bu gece de uykum kaçtı,akşamdan mide bulantısı başladı yeni daha geçti,ama hamilelik belirtisi olarak görmüyorum,hamilelikte sabah olur di mi,bu ağrılardan çektiğim nedir bilmiyorum🙁
yazdıklarınızı okudum da melekler,gül güzeli üzülme cnm şişkinlik için,ben süte şimdiden başladım,hamilelik düşününce .vücudun depolaması gerekiyormuş,bende de aynı sorun var,nasıl şişiyor karnım,ama hamile arkadaşımla konuştum,zamanla vücut alışırmış,onun artık şişmiyormuş,devam cnm yani,çok faydalı bebişin için.
tamam cm ondanda aldım bir ay ben o sadece folik asit içeriyo öncesinde hiç kullanmamışsan bu ilaç sana daha ii sanırım çünki bebek resimli olanda bi miktar calsiyum bi mitar d vitamini ve folikl asit var
tamam cm ondanda aldım bir ay ben o sadece folik asit içeriyo öncesinde hiç kullanmamışsan bu ilaç sana daha ii sanırım çünki bebek resimli olanda bi miktar calsiyum bi mitar d vitamini ve folikl asit var