Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım cuma gıdıcem benı ıyı görürse o gün vermez rapor falan sanmıyorum hiç ama bır kere söylücem sıkayetlerımı bakalım

benim dr. hamileyken ne zaman istemez verirdi,belki verir seninki de.

hepınıze ıyı gunler canlar ben cıkıyorum pouldunuz kıb aeo
güle güle cnmmm

canlarım hepinizden allah razı olsun destek oluyorsunuz allah hepimizin gönlüne göre versin allaha emanet olun cıkıyorum

sende Allaha emanet ol canımm güle güle

desencim ben 4 şırıngayı kullanıp atmıştım...son 2 sini atmamayı düşündüm... sonra onları yıkayarak kullanırım demiştim. iyi bir şekilde yıkayıp kaldır ki toz olmasın. öyle kullanabilirsin. evet bence 2 ay gider ama yumurtlama testi yap ona göre kullanmaya başla.

10 tanede test varmış içinde işte 12. gün yaparım olmadı bide 14. gün . yakalarım herhalde , bakalımm, ya bak bunu bile stres haline getirdim ,şimdi istiycem ne zaman gelecek eve mi gelsin burayamı gelsin , ya evde olmazsak ya geri giderse, ya kullanamazsam ya tutmazsa ya bu ay yumurta çatlamazsa ya ya ya .............................

canımmm yaaaa sakin ol ki bebişin çabuk gelsin aaaaa 🙂
sen 11. günü başla test yapmaya ama hergün aynı saatte yap...test yapmadan önceki 3-4 saat birşey içme ve idrar yapma. saat sabah 11 ile akşam 8 arası uygunmuş bu testleri yapmak için canım.
ya niye dert ediyorsun sen eve iste... eğer siz evde yokken gelirse sorun değil, benimki geldiğinde bizde evde yoktuk. kapıya not bırakmışlar kargoya bıraktık gidin alın diye e sizde gider alırsınız. canım yaaa kendine zorla sıkıntı dert arıyorsun... yumurtlama olurrrrr sen sıkıntı yapma yeter. yumurtlama olmasa testte çıkmaz zaten.

bir soru daha ... Kargo ücreti teslimatta mı ödeniyor?

hadi hayırlısı olsuuuuunnnn inşallah faydasını görürsün canım.
Ya evet ne bu sıkıntı aaaaaaa 🙂 relax ol canım benim.

ah işte onu bir başarabilsem hayat benim için o kadar kolay olacak kii ... Ama yapamıyorum işte rahat olamıyorum tatlım , her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüp olabilecek tüm ihtimalleri değerlendiriyorum , bu da beni yoruyor ,içimi sıkıyor artık...