nasılsın selzehcıgımmmmmm kuzumuz nasıllll ınsallah ıyısınızdır??????????
Selzehcim kız yok 5 test deil ol 10 adet preseed yanında 5 adet ovulasyon 5 adette gebelik testi veriyor.yoksa benmi yanlış anladım 🙁
ıyııyım canım bende sagolllll günümü beklıyorum bakalım hayırlısı bu ay ne olacak......test yapacaklar galıba degılmı?ınsallah hersey yolundadır canım sorunsuz sonuc versın ınsallah testlerde.....yerım ben onu buyusun saglıklı buyusun yıgenımız....ıyıyım canım çok sukur sen nasılsın kuzumuz ıyı masallah büyüyo yarın doktordayız bakalım sen nasılsı
ıyııyım canım bende sagolllll günümü beklıyorum bakalım hayırlısı bu ay ne olacak......test yapacaklar galıba degılmı?ınsallah hersey yolundadır canım sorunsuz sonuc versın ınsallah testlerde.....yerım ben onu buyusun saglıklı buyusun yıgenımız....
ınsallah canımmmm rahat ol sen aklına olumsuz bısey getırmeeeecanım hakkınıda hayırlısı olsun ınsallah gelmıstır melegın evet canım yarın ıkılı test için gıdıyorum bakalım ınsallah sonuçlar ıyı çıkar tatlım
Anladım canım sonunda9 kullanımlıkmı aaa hadi selzehcim 1 saat neyin nasıl olduğunu anlattın 1 saatte nasıl kullanıldığını anlatıver bakalım arkidişineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?