gecen ay 2 gun gecıktı ama o ay 28 cekıyodutest yapppp kan testı yanı en azından degerlerını ogrenırsın eger normalde gecıkme hıc olmuyosa buyuk ıhtımal hamılesın bekleme bence yapppp
yarın yapcam bu gun olmassa adetım sende akınntı cok oldumuyducanım artık test yapabılırsın benım adetıme 1 gün kala çıkmıstı testte tatlım
yarın yapcam bu gun olmassa adetım sende akınntı cok oldumuydu
yarın yapcam bu gun olmassa adetım sende akınntı cok oldumuydu
inşallah canım ama adet olcan zaman cok oluyor[sıze=4]pirensesçim ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin akıntının çok olması bir işaret olabilir :esra:[/sıze]
benım de oyle oluyor bılmıyom hayırlısıcanım benım adetıme 2 gün kala su gıbı akıntı gelmıstı günde 2-3 defa o kadar abartılı bırsey yoktu sonra hep öyle devam ettı
ebe yok kız burda yarın getırcem ctlama ben meraktan catlıyomyavrucum sen ebeye söylesene , ebe test istetsin , olma mı? Belki ebenin elinde de olabilir? yaw ben bu işe girdim gireli hep yedekte 2-3 testi var niye almıyonus fazla fazla , çatlayacam şimdi meraktannnn
kız bende catlıyom meraktann ama bıde cıkmasam uzulurum belkı ığneden dolayı gecıkmıştırpirensesssssssssssssss benım reglıme 4 gun var ve ben bıle gıdeyımde test yapayım dıye dusunuyorum yawwwww gecmıs gunun en azından aklından cıkarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?