BEN HALA bitmedim yine geliyor az az belkide cnm ins hediyen bebis olur sana🙂evet canım 4 yada 5 gün sürüyor ilk olduğum zamandan beri....
ben de ayın 11 inde olmuştum....
gelecek ayda adet tarihim doğum günüme geliyor....
kim bilir belkide en güzel doğum günü hediyemi bu sene alırım değilş mi.....
inşallah canım benim insana bundan daha güzel bir hediye olamaz zaten[sıze=4]evet canım 4 yada 5 gün sürüyor ilk olduğum zamandan beri....[/sıze]
[sıze=4]ben de ayın 11 inde olmuştum....[/sıze]
[sıze=4]gelecek ayda adet tarihim doğum günüme geliyor....[/sıze]
[sıze=4]kim bilir belkide en güzel doğum günü hediyemi bu sene alırım değilş mi.....[/sıze]
inşallah canım benim.bir süre sonra insanın ümidi kalmıyor ama olsun biz yinede morelleri en yüksek seviyede tutalım.bu çok öneli çünkü.ben operasyona 2 ay ara verdim ilaç kullanıyorum.inşallah 2 ay sonunda kavuşuveririm bende
sadece tatil yönünden güzel.inan başka hiçbir güzelliği yoooooooooooksaol cnm bnm güzel yerdesin 🙂
hmm anladim cnm ya burada yazilar gec gidiyor gelin chatbox gidelimsadece tatil yönünden güzel.inan başka hiçbir güzelliği yoooooooooook
inşallah canım allahım gönlüne göre versin
inşallah canım....
benim gelecek aydaki adetim doğum günüme denk geliyor...
belki doğum günü hediyem beni bekliyordur....
yada ilk anneler günü hediyem..
sağ olcanım inşallahFikrimi söylüyorum pirenses hamile🙂...
kız izgili inşallah hamiledırım bende yedım bıraz ıncır bu aypirenses bacııııııımmmmm ayyyy hadi hayırlısı inşallah hamilesinnnnnnnn gülüüüüüm
desen bacım ye inciri bol bol ben her öğünden önce yiyorum 2 3 tane....yarın yumurtlama günüm ama alt karın bölgemde ve kasıklarımda inanılmaz baskı var...yani yumurtlama günüm geçmiş olsa kesin hamileyim dicem az öncede sumak terbiyeli soğan yaptım onuda yicem yada yemeye çalışacağım
burdan herkese sesleniyorum mutlaka incir kurusu yiyinnnnnnnnn
benim tekrar çıkmam lazım öpüyorum hepinizi canlarrrrrrrrr
tamam canımhmm anladim cnm ya burada yazilar gec gidiyor gelin chatbox gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?