cozy Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.161 mrs m.' Alıntı: hayırlısıyla senin de meleğin gelecek canım hem de ne olduğunu anlamadan. inşallahhhhh. amin canım sağol darısı sanaaaaa Amiiinnn, hepimize inş. QUOTE=ayşegüüll;498549]selam canlarmm Genişletmek için tıkla ... Ayşem gülüm hoşgeldin
mrs m.' Alıntı: hayırlısıyla senin de meleğin gelecek canım hem de ne olduğunu anlamadan. inşallahhhhh. amin canım sağol darısı sanaaaaa Amiiinnn, hepimize inş. QUOTE=ayşegüüll;498549]selam canlarmm Genişletmek için tıkla ... Ayşem gülüm hoşgeldin
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.163 mrs m.' Alıntı: hoşgeldin canımmmmm nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk taze hamişim benimm iyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasınn sen nasılsın bebiş yormaya başladımı annesini cozy' Alıntı: Ayşem gülüm hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... kısss nezamandır görmüyodum seni özledimm hee neydeyon bacımm
mrs m.' Alıntı: hoşgeldin canımmmmm nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk taze hamişim benimm iyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasınn sen nasılsın bebiş yormaya başladımı annesini cozy' Alıntı: Ayşem gülüm hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... kısss nezamandır görmüyodum seni özledimm hee neydeyon bacımm
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.164 pirenses' Alıntı: selam melekler Genişletmek için tıkla ... selam fıstkk hadi güzel haberler ver bize inşş seni bekliyorumm varmı bir değişiklik
pirenses' Alıntı: selam melekler Genişletmek için tıkla ... selam fıstkk hadi güzel haberler ver bize inşş seni bekliyorumm varmı bir değişiklik
LALEZAR Daimi Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.165 canım bekleme dönemi yapmayın bence.... çünkü bazen yumurtlama dönemi geç olabiliyor. regline 2-3 gün kalana kadar devam edin. hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız[/QUOTE] Bu gecede çalırız o zaman ..
canım bekleme dönemi yapmayın bence.... çünkü bazen yumurtlama dönemi geç olabiliyor. regline 2-3 gün kalana kadar devam edin. hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız[/QUOTE] Bu gecede çalırız o zaman ..
M mrs m. Daimi Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.166 pirenses' Alıntı: selam melekler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın reglden ne haber canım inşallah gelmemiştir
pirenses' Alıntı: selam melekler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın reglden ne haber canım inşallah gelmemiştir
cozy Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.168 pirenses' Alıntı: selam melekler Genişletmek için tıkla ... hg canım... ayşegüüll' Alıntı: hoşbulduk taze hamişim benimm iyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasınn sen nasılsın bebiş yormaya başladımı annesini kısss nezamandır görmüyodum seni özledimm hee neydeyon bacımm Genişletmek için tıkla ... Napayım Ayşegülüm iş güç çalışıyorum işte canım, sen nasılsın? izgil85' Alıntı: bende geldim bende ama şimdi çıkıcam şimdi Genişletmek için tıkla ... hg ve güle güle🙂
pirenses' Alıntı: selam melekler Genişletmek için tıkla ... hg canım... ayşegüüll' Alıntı: hoşbulduk taze hamişim benimm iyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasınn sen nasılsın bebiş yormaya başladımı annesini kısss nezamandır görmüyodum seni özledimm hee neydeyon bacımm Genişletmek için tıkla ... Napayım Ayşegülüm iş güç çalışıyorum işte canım, sen nasılsın? izgil85' Alıntı: bende geldim bende ama şimdi çıkıcam şimdi Genişletmek için tıkla ... hg ve güle güle🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.169 ayşegüüll' Alıntı: hoşbulduk taze hamişim benimm iyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasınn sen nasılsın bebiş yormaya başladımı annesini Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim çok şükür canım... kasık ağrılarım geçti bazen çok az oluyor. sadece uykuya eğilim başladı. LALEZAR' Alıntı: Bu gecede çalırız o zaman .. Genişletmek için tıkla ... tabi tabi canım hiç bekleme dönemine girmeyin sonuna kadar devam... inşallahhhhh hadi bakalım. izgil85' Alıntı: bende geldim bende ama şimdi çıkıcam şimdi Genişletmek için tıkla ... canımm hoşgeldin ve görüşürüz o zaman 🙂
ayşegüüll' Alıntı: hoşbulduk taze hamişim benimm iyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasınn sen nasılsın bebiş yormaya başladımı annesini Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim çok şükür canım... kasık ağrılarım geçti bazen çok az oluyor. sadece uykuya eğilim başladı. LALEZAR' Alıntı: Bu gecede çalırız o zaman .. Genişletmek için tıkla ... tabi tabi canım hiç bekleme dönemine girmeyin sonuna kadar devam... inşallahhhhh hadi bakalım. izgil85' Alıntı: bende geldim bende ama şimdi çıkıcam şimdi Genişletmek için tıkla ... canımm hoşgeldin ve görüşürüz o zaman 🙂
pirenses Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.170 ayşegüüll' Alıntı: selam fıstkk hadi güzel haberler ver bize inşş seni bekliyorumm ben hale reglı olmadım beklıyom bakalım varmı bir değişiklik Genişletmek için tıkla ... mrs m.' Alıntı: hoşgeldin nasılsın reglden ne haber canım inşallah gelmemiştir Genişletmek için tıkla ... kız ıyıyım canım cok akıntı oluyor reglının hbercısımı bılmıyom izgil85' Alıntı: bende geldim bende ama şimdi çıkıcam şimdi Genişletmek için tıkla ... dur kız nere gıdıyon yenı geldın daha
ayşegüüll' Alıntı: selam fıstkk hadi güzel haberler ver bize inşş seni bekliyorumm ben hale reglı olmadım beklıyom bakalım varmı bir değişiklik Genişletmek için tıkla ... mrs m.' Alıntı: hoşgeldin nasılsın reglden ne haber canım inşallah gelmemiştir Genişletmek için tıkla ... kız ıyıyım canım cok akıntı oluyor reglının hbercısımı bılmıyom izgil85' Alıntı: bende geldim bende ama şimdi çıkıcam şimdi Genişletmek için tıkla ... dur kız nere gıdıyon yenı geldın daha