canım regl günü geçtiği için istediğin saat yapabilirsin. sadece test yapmadan önce 2-3 saat idrara çıkmamalısın. birikecek. ben akşam üstü 5 te yapmıştım çıktı. evde varsa bugün de yapabilirsin. hatta yap da hadi haber ver canım.
canım regl günü geçtiği için istediğin saat yapabilirsin. sadece test yapmadan önce 2-3 saat idrara çıkmamalısın. birikecek. ben akşam üstü 5 te yapmıştım çıktı. evde varsa bugün de yapabilirsin. hatta yap da hadi haber ver canım.
hadi yapta haber ver bende cok sevinirim az yüzüm gülmüs olur mutlu olurum bu sene türkiyeye gidemiyorum annemleri göremiycem icin baya bi üzülüyorum hadi bagri sen sevindir beni pirenses :küstüm:
insallah cnm eminim tosuncuk bir kiz dogurcan gibime geliyor ama allahin isine karismiyim simdi icimden gelen o ama bakalim hayirlisi cnm hersey senin icin en iyisi olsun cnm
neooo fıstığımm neşesizmisinb bugünn bana mı öyle geldi yoksaa
bende aynı işde neolsun yarın kısmetse hsg çektricem dua et bana gülümm
etmemmi cnm edicem bolca insallah bu ay karnina düsüverir melegin dularim seninle cnm..... bilmem bu aralar öyle cok nesesizim nedendir bilemiyorum
bundada vardir bi hayir 🙂
hadi yapta haber ver bende cok sevinirim az yüzüm gülmüs olur mutlu olurum bu sene türkiyeye gidemiyorum annemleri göremiycem icin baya bi üzülüyorum hadi bagri sen sevindir beni pirenses :küstüm:
hadi yaaa neden gelemiyorsun? ben de üzüldüm bak şimdi.... oralarda hem aile özlemi hem memleket özlemi çekiyorsunuz. allah sabır versin sizlere. sen hangi ülkedesin canım