selam ysmn , pre seed aldım bu ay başlayacağım denemeye , ama tedirginim biraz , sen araştırdın mı bunu kullanıpta doğum yapan var mı? yada dr.una bununla hamile kaldığını söyledin mi? yorum yaptı mı?
evet cnm araştırmıştımdoğum yapan çok var hatta bununla tekrar deneyip 2.yede hamile kalan var druma söylemedim çünkü zaten ben drumla iyi anlaşamamıştım biliyosun ters tepki alırım diyede söylemedim açıkçası ama senin için rahat etmediyse sen genede kendi drunada sorabilirsin ben sadece 3 kere kullanmıştım o ay.kısmet oldu seninde inşallah hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah
bende çoook düşündüm bu konuyu , yani tamam hamile kalıyorsunda doğum yapan var mı diye , amerikadaki arkadaşıma araştıma yaptırttım, olumsuz yorum yapan yokmuşşş
bende çoook düşündüm bu konuyu , yani tamam hamile kalıyorsunda doğum yapan var mı diye , amerikadaki arkadaşıma araştıma yaptırttım, olumsuz yorum yapan yokmuşşş
Benim de kafamı bu kurcalıyordu. Tmm da doğum yapanlar ne diyor acaba diyordumi bebek üzerine bir zararı var mı diyordum, bi de adamlar FDA onaylı diyor ona emin olamadım vs vs...