Kizlar ben cikiyorum.. Hepinize tekrar hayirli cumalar.. Rabbim bu mubarek gunde hepimizin ortak dilegini kabul eder ve bebeklerimizi en kisa zamanda gonderir insallah..
Kizlar ben cikiyorum.. Hepinize tekrar hayirli cumalar.. Rabbim bu mubarek gunde hepimizin ortak dilegini kabul eder ve bebeklerimizi en kisa zamanda gonderir insallah..
Iyiyim Allah'a sukur bitanem sen nasilsin? Evet bayadan beri denk gelemiyorduk 🙁 Bugunde sansa ogleden sonra izinliyim aksam bi yegenin nisani var onun icin hazirlik yapacagim.. Bende seni cok ozledim guzelim insallah guzel haberini aliriz bugunlerde.. Heyecanlandim yazdiklarini okuyunca..
yok tatlım dün çok stresliydim gerçekten ama deymezmiş çok güzeldi muayene oluyomuş gibiydiğ çok rahat geçti rabbime şükür açıkmış tüplerim sevinçliyim inş yakınad bebişde gelir hepimize tatlım kuşumm benimm güzel arkadaşim vefakar dostummm
yok bitanem yok çok eğlendim başta heycanlandım şehnazımın 200 den geriye doğru say dediği geldi aklıma sayamıyorum birtürlü kafam karışıyo ben bitiremen kalk bitti dediler şaşirdım nasıl ben bişey hissetmedim diye bu yeni teknoloji acı vermiyo ddiler
yaseminciğim sen preseedle kalmıştın değilmi? bende dün sipariş verdim ama kargoya yetişmedi geç vermişim yarın elimde olacak.Birde şunu düşünüyorum ya dünden beri bu şekilde hamile kalmak doğrumu? tamam sperm dostu diye biliniyor zarar vermiyormuş spermlere ama ne bileyim işte ya düşünmedende edemiyorum 🙁
evet cnm düşünmekte haklısın önceleri bende öyle düşünmüştüm ama ne bileyim herkesin hamile kalıp doğum falan yaptığını okuyunca aldım bi umut dedim sonuçta bu da Allahtan vesile olmuş oldu.bende çok şükür ilk seferdede tuttu bi deben fazlada kullanmadım bi 3kere falan kullandım kısmetmiş oldu inşallah sende hayrını görürsün cnm için rahat edecekse bi dra yine sor kendin bilirsin cnm
Iyiyim Allah'a sukur bitanem sen nasilsin? Evet bayadan beri denk gelemiyorduk 🙁 Bugunde sansa ogleden sonra izinliyim aksam bi yegenin nisani var onun icin hazirlik yapacagim.. Bende seni cok ozledim guzelim insallah guzel haberini aliriz bugunlerde.. Heyecanlandim yazdiklarini okuyunca..