merhaba melekler..doktorum bana beklemeyelim hemen aşılama yapalım önümüzdeki ay dedi..aşılama olan var mı daha önceden nasıl bi işlem..canın yanıyo mu..kaç defa yapılıyo..bilen varsa bana yardım edebilir mi..yaşım ileri ve ilk gebeliğim olacağı için doğal yollara bırakmak istemedi..noolur tecrübesi olan varsa yazsın hepinizi kucaklıyorum..hamile olanlar için de çok seviniyorum eminim harika bi duygudur..darısı isteyen bütün meleklerin başına
merhaba melekler..doktorum bana beklemeyelim hemen aşılama yapalım önümüzdeki ay dedi..aşılama olan var mı daha önceden nasıl bi işlem..canın yanıyo mu..kaç defa yapılıyo..bilen varsa bana yardım edebilir mi..yaşım ileri ve ilk gebeliğim olacağı için doğal yollara bırakmak istemedi..noolur tecrübesi olan varsa yazsın hepinizi kucaklıyorum..hamile olanlar için de çok seviniyorum eminim harika bi duygudur..darısı isteyen bütün meleklerin başına
slm canim oncelikle yasin kac. ve kac aydir bebis istiyorsunuz sanirim bu asilamayla incemese arkadaimiz basardi 3 denemede isim olarak insallah yanilmiyordurum ama ince meseydi galiba insallah basarirsin rabbim yardimcin olsun.
cnm bildiğim kadarıyla bi sınırı yok bi akrabamız yapıyo bu 4.onun
bildiğim kadarıyla canın yanmıyo yumurtana günleri belirleyip eşinden aldıkları sağlam spermleri yerleştiriyolar
birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz) nur85..........................11 temmuz(Haber bekliyoruz) duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yağmurun annesi........18 temmuz mavim.......................19 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos Fatosss....................8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..