canım c ile t nin arasındamıydı yani çizgi anlayamadım:küstüm:selam kızlar ben test yaptım negatıf cıktı ama test ucuzdu bıde hanı c ve t yazıyorya cıkmayınca c altında oluyorya benımkı tam ortasındaydı yanlışmı hamıle değılmıyım sım belırtıler devam edıyor kızlar
evet c t arsaın da yada erken dıyemı cıkmadıkıcanım c ile t nin arasındamıydı yani çizgi anlayamadım:küstüm:
bide en sağlıklısı kan testi onu yaptırıp içini rahatlatsaydın ya
allah korusun belki bu ay hamis kalirsin senin sevincinden biz kalpten gideriz 😀 cnm icimde his var bu ay sanki hamile kalican desencim
selam kızlar ben test yaptım negatıf cıktı ama test ucuzdu bıde hanı c ve t yazıyorya cıkmayınca c altında oluyorya benımkı tam ortasındaydı yanlışmı hamıle değılmıyım sım belırtıler devam edıyor kızlar
evet c t arsaın da yada erken dıyemı cıkmadıkı
ya canım benim en güzeli var mı yok mu diye düşüneceğine git kan testi yaptır ve inşallah minik meleğini hayırlısıyla biz teyzelerine müjdeleevet c t arsaın da yada erken dıyemı cıkmadıkı
kızlar benim mesai bitti öpüyorum hepiniziiiii
idrar testlerinin bir çoğu bihaftadan önce net bilgi vermezmiş hassas olanlar ki onlar pahalı erken kullanımda sonuç veriyomuş ve bence senin kullandığın bozuk..:hıms:kız oylle olunca bozukmu oluyor hale cok akıntı kasık ağrım var olsaydı cıkardı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?