Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkeze merhabaaa.Kızlar 10 gündür falan hiç giremiyorum intte aklım hep burdaydı valla.Yeni arkadaşlarda katılmış hepsine hoşgeldiniz diyorum.Tablodaki hamile olanlar listesi artmış hepsinin adına çoook sevindim hayırlı olsun🙂)Eyşancım fatoşcum selzeh ela hazal3 zuzu aussie angel ve diğer arkdaşlar noolur üzülmeyin.Hepimiz için hayırlı o gün gelecek bir gün..Kızlar bu ay ben sadece tatil yapıyorum.Hiç hamileliği aklıma getirmiyorum.Bol bol yüzüyorum.Biraz moralim iyi oldu.Yoksa çok yıkılmıştım geçen ay.Bu ay da büyük ihtimalle olmaz benim.Ama artık çok takmayacağım.Hepimiz için hayırlısı..Arada sizi takip etmeye devam edeceğim tabi🙂)

slm canim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim allahim senin kucaginida doldursun sende umitsiz olma bi bakmissin bu aysende hamissin

ben 38 yaşındayım daha önce hiç hamile kalmak için bi çabam olmadı açıkcası..ilk defa denemek istedim doktorum hemen aşılama dedi

doğal yollardan deneyip vakit kaybetmeyelim dedi..bakalım noolcak ben de merakla bekliyorum galiba ağustosun ilk haftası regl olucam ondan sonra başlıcak macera...