GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.601 sevilay76' Alıntı: AYYÜZLÜ gitti GÜLYÜZLÜ geldi hoş geldin...... Genişletmek için tıkla ... hb cnm nasilsin😀
sevilay76' Alıntı: AYYÜZLÜ gitti GÜLYÜZLÜ geldi hoş geldin...... Genişletmek için tıkla ... hb cnm nasilsin😀
sılam_nisa Hamiş Melek 17 Nisan 2010 #48.602 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: hb cnm nasilsin😀 Genişletmek için tıkla ... iyiyim preseed kullanarak bekliyorum umarım çabuk gelir yaramaz sende durumlar nedir?
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: hb cnm nasilsin😀 Genişletmek için tıkla ... iyiyim preseed kullanarak bekliyorum umarım çabuk gelir yaramaz sende durumlar nedir?
sılam_nisa Hamiş Melek 17 Nisan 2010 #48.604 ayyüzlü' Alıntı: pardon kızlar burdayımmm ee nasılsınız Genişletmek için tıkla ... şükür kavuşturana bu saatte birilerini bulmuşken laflayalım acık dedim görünmez oldun kısss sende bebiş vaziyetleri ne alemde ?
ayyüzlü' Alıntı: pardon kızlar burdayımmm ee nasılsınız Genişletmek için tıkla ... şükür kavuşturana bu saatte birilerini bulmuşken laflayalım acık dedim görünmez oldun kısss sende bebiş vaziyetleri ne alemde ?
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.605 sevilay76' Alıntı: iyiyim preseed kullanarak bekliyorum umarım çabuk gelir yaramaz sende durumlar nedir? Genişletmek için tıkla ... insallah cnm ya bende doktora sordum almam icin bilmiyorum ilk senden duydum seni sinir etti beni internettende gvenip ismarliyamiyorum bakalim hayirlisi olsun artik eczanelere sorcam ama bi arkim kullanmis bebegi ölmüs karninda ya sonra vazgectim😕
sevilay76' Alıntı: iyiyim preseed kullanarak bekliyorum umarım çabuk gelir yaramaz sende durumlar nedir? Genişletmek için tıkla ... insallah cnm ya bende doktora sordum almam icin bilmiyorum ilk senden duydum seni sinir etti beni internettende gvenip ismarliyamiyorum bakalim hayirlisi olsun artik eczanelere sorcam ama bi arkim kullanmis bebegi ölmüs karninda ya sonra vazgectim😕
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.607 sevilay76' Alıntı: şükür kavuşturana bu saatte birilerini bulmuşken laflayalım acık dedim görünmez oldun kısss sende bebiş vaziyetleri ne alemde ? Genişletmek için tıkla ... chatbox a gidelim yazialr cabuk gidiyor orda kizlar
sevilay76' Alıntı: şükür kavuşturana bu saatte birilerini bulmuşken laflayalım acık dedim görünmez oldun kısss sende bebiş vaziyetleri ne alemde ? Genişletmek için tıkla ... chatbox a gidelim yazialr cabuk gidiyor orda kizlar
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.610 ayyüzlü' Alıntı: valla canım calışmalar devam ediyorr Genişletmek için tıkla ... calisan demir paslanmazmis 😀
ayyüzlü' Alıntı: valla canım calışmalar devam ediyorr Genişletmek için tıkla ... calisan demir paslanmazmis 😀