sılam_nisa Hamiş Melek 17 Nisan 2010 #48.611 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: insallah cnm ya bende doktora sordum almam icin bilmiyorum ilk senden duydum seni sinir etti beni internettende gvenip ismarliyamiyorum bakalim hayirlisi olsun artik eczanelere sorcam ama bi arkim kullanmis bebegi ölmüs karninda ya sonra vazgectim😕 Genişletmek için tıkla ... preseed mi kullanmış :küstüm::küstüm:
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: insallah cnm ya bende doktora sordum almam icin bilmiyorum ilk senden duydum seni sinir etti beni internettende gvenip ismarliyamiyorum bakalim hayirlisi olsun artik eczanelere sorcam ama bi arkim kullanmis bebegi ölmüs karninda ya sonra vazgectim😕 Genişletmek için tıkla ... preseed mi kullanmış :küstüm::küstüm:
sılam_nisa Hamiş Melek 17 Nisan 2010 #48.613 Gülyüzlü kafam karıştı bak şimdi herhangi bi jel mi kullanmış yoksa preseed mi?
sılam_nisa Hamiş Melek 17 Nisan 2010 #48.614 ayyüzlü' Alıntı: ya kızlar bugun canım sıkkın neden bilmiyorum yaaa Genişletmek için tıkla ... canım benim oluyo bazen insana öyle aslında hayat yoruyo bizleri düşünecek okadar çok şey var ki ama biz 1 taneyiz hangisine koşabiliriz ki?;
ayyüzlü' Alıntı: ya kızlar bugun canım sıkkın neden bilmiyorum yaaa Genişletmek için tıkla ... canım benim oluyo bazen insana öyle aslında hayat yoruyo bizleri düşünecek okadar çok şey var ki ama biz 1 taneyiz hangisine koşabiliriz ki?;
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.616 sevilay76' Alıntı: Gülyüzlü kafam karıştı bak şimdi herhangi bi jel mi kullanmış yoksa preseed mi? Genişletmek için tıkla ... yaa sevilay preeseed kullanmis bana alma dedi benimde ondan kafam karisti ay off ne bilem herkeste olucak deilya
sevilay76' Alıntı: Gülyüzlü kafam karıştı bak şimdi herhangi bi jel mi kullanmış yoksa preseed mi? Genişletmek için tıkla ... yaa sevilay preeseed kullanmis bana alma dedi benimde ondan kafam karisti ay off ne bilem herkeste olucak deilya
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.617 ayyüzlü' Alıntı: Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... ne oldu kizz hayrola
AyYuzlu Daimi Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.618 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: yaa sevilay preeseed kullanmis bana alma dedi benimde ondan kafam karisti ay off ne bilem herkeste olucak deilya Genişletmek için tıkla ... pekiş canım doktora sordunmu
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: yaa sevilay preeseed kullanmis bana alma dedi benimde ondan kafam karisti ay off ne bilem herkeste olucak deilya Genişletmek için tıkla ... pekiş canım doktora sordunmu
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.619 sevilay76' Alıntı: ben chatboxa hiç girmedim nerede;??? Genişletmek için tıkla ... sevilay cnm direk en yukardaki foruma bas orda hemen hadi gel
sevilay76' Alıntı: ben chatboxa hiç girmedim nerede;??? Genişletmek için tıkla ... sevilay cnm direk en yukardaki foruma bas orda hemen hadi gel
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.620 ayyüzlü' Alıntı: pekiş canım doktora sordunmu Genişletmek için tıkla ... sordum onu bilmiyorum dedi jelleri sordum oda önermedi onlarin cogu bebege zararli oluyormus
ayyüzlü' Alıntı: pekiş canım doktora sordunmu Genişletmek için tıkla ... sordum onu bilmiyorum dedi jelleri sordum oda önermedi onlarin cogu bebege zararli oluyormus