oyyyy canım benim inşallah gönlüne göre içinin rahat edebileceği bir yeri hemencik bulursun inşallah aşılama öncesi yumoşların öle bir büyürki 2 yumoşundanda harika yumurtaların çatlar inşallah o yumurtalar hemencik döllenir veeeeeeeee inşallah ilk denemende meleğine kavuşursun
yer konusunda bir bilgim yok istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olur....ama dualarım seninle canım.....
hoşbulduk canım nasılsın görüşmeyeli...
evet yaaaaa pirenses sonucu daha öğrenmedimi...foruma girince ilk önce listeye baktım ama hala bekleyenlerde......
canım benim inşallah gelir bu ay meleğin...hadi bakalım işi sıkı tut o zaman...İyiyim canım nasıl olayım bal+arı sütü+polen karşımıma devam ediyorum.C.tesi preseedim geldi ama kutusunu bile açmadım içimden bir ses onu kullanmadan kalabileceğimi söylüyor.Bakalım bu ay kullanmayı düşünmüyorum eğer bu ay olmazsa bir sonraki ayda kullanacağım kısmetse.. Herşeyin hayırlısı ne diyelim... 🙂
hayırlısı olsun canım , yeni tarihin nedir ? Ekleyelim
desen kız sen ovulasyon testlerine kaçıncı günden itibaren başladın ???
inşallah gülüm inşallah internettede araştır bakalım yer için...inşallah en kısa zamanda bulursunsağol canım. yeni tarihimi dur hesaplıym🙂
14 Mayıs...
yaa kızlar nedense bu defa hiç üzülmedim. tam tersi ilk defa ümitliyim, bu ay olacak Allah'ın izniyle🙂
canım benim ben senden çok ümitliyim bu ay inşallah bu son ayın olacak Allah(cc)izniyle... hadi gülüm sıkı tut işi dualarım seninlebu gün benim 10. Günüm , ovülasyon testi yapmadım daha , ama yumurtalıklarım da ağrı var yumurtlama başladı da ne zaman çatlar onu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?