Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaayyyyy hadi bakalım inşallahhhhhhh ne güzel olur çifte hamiş......kısssss beraber oynarız çifte kutlama yaparız inşallah....
bendede durumlar aynı...cuma günü lekelenmelerim var diyordumya hala devam ediyor tamda yumurtlama döneminin ortasında oldu....neden olduğunu hala anlamış değilim neyse zaten annemler bizdeydi bu sabah geçirdim onları belki akşama biterde bizde kocişimle kaldığımız yerden geçte olsa devam ederiz...aslında yumurtlamam bitti galiba dün cayır cayır yandım kıyafetlerim alevden yapılmıştı sanki annemler olmasa askılılarla durcam...o derece yani....

canım net gittiği için sana cvp yazamadım cinsiyeti henüz belli değil mayısta kontrol var bakalım inşlh.ozaman öğreniriz cinsiyetini.ben 72 ile hamile kaldım şimdi ise 69 ile 69,5 arası değişiyor şimdiden sonra kilo almaya başlarım heralde 🙂

tüh bakalim cnm belkide kiz hamissindir üstüne kalmissindir neden olmasinki dikkat et kendine fazla yorulma cnm seni cok özlemisim ben kuuzum benim

Günaydın kızlarrrrr
bende cuma günü doktordaydım kızlarrr
bebegım çok saglıklıymıs hersey yolundaymıs
ultrasonda ense kalınlıgına bakıldı 1.3-1.4 çıktı doktor çok normal dedı ama yınede kan aldılar sonuçlar bu hafta çıkacak ınsallah sorun olmaz
sabah sabah o kadar hareketlıydıkı elı yüzündeydı hep bişiler yapıyodu doktor bıle dedıkı sen ne yedın sabah sabah çok hareketlı dedı masallah
kalp atıslarınıda dınledık çok ıyıydı cınsıyetını sordum daha erken bu haftalarda karısabılıyor dedı söyledıgımızde ama yınede bakayım dedı suanlık bir çıkıntı görmüyorum dedı ama daha erken bişi demek için dedı