Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya birmurcum çok sevindim,bu saat olmuş hala olmamışsın,bence sen kesin hamilesin🙂çok heyecanlandım bak şimdi,allah bize de regli günü gelip olmamayı nasip etsin🙂nur da olmadı daha hala galiba.ii dayanıyorsun valla birmur ben olsam test yapmıştım,belli olmaz çıkabilir.

kızlar ya benim daha günüme var,biraz dengesizdir benimki ama çarşamba,15 i olarak kabul ediyorum.ben fena halde kafaya takmamaya çalışsam da taktım.rüyamda bile görüyorum🙁hep bebişle uğraşıyorum.allahım sen bize beklerken yardım et.yaz güneşi senin de yakın bana,benim de tam emin olmam 18ini bulur,sen de heyecanlı mısın,benim ağrım hala devam ediyor,en sonunda regliyle bitmesinden korkuyorum,dün sinemaya gittim,her fırsatta tuvalete koştum,nasıl karnı9m ağırıyo,diyorum kesin oldum,yok,günüme de daha var,aman bu stres çok zor.

yaz esintisi olmazmı heyecan hemde cok ama korkuyorumda ya degılsem dıye ama dunden berı oluyorum kasık agrılarından tursam kalkamıyom kalksam oturamıyorum kıramp gıbı gırıyo bıde tuvalete cıkmam dahada sıklastı nerdeyse yarım saatte bır cıkıyom

ee güzel belirtiler cnm🙂dediğin gibi ben de regli olacakmışım gibi düşünüyorum,hayal kırıklığı olmaması için.bi de benim sancım ve bel ağrım hiç geçmiyor,bana regli ağrısıymış gibi geliyor,yumurtalıklarıma iğnelenmeler gelip geçiyo ama ağrı hep var,ben hamilelerin bu kadar ağrısı olacağını sanmıyorum aman neyse cnm bizim elimizde bişey yok boşuna kafa yoruyoruz,allah bilir.

Ovulation Calendar - Free to Use buarada kızlar başka bir forum sitesinde bu adresle karşılaştım,hoşuma gitti,ingilizce ama türkçe yumurtlama hesaplayıcılardan daha kapsamlı,ayrıca ne zaman idrar testi yapmanız gerektiğini de söylüyor,ama bence biraz erken söylüyor,herkes için geçerli olmaz,4 gün önce diyor ama çıkmaz di mi

ben ılkınde boyle olmamıstım ıkıncı ayın basında mide bulantısı ve baş dönmesi vardı daha önce hiçbişey hissetmedim ama şimdi ağrı arada bir giriyo ve kasıyo bılmıyorum yanı hamılelıkmı yoksa reglimi anlayamadım

kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben ıyı olmaya çalısıyorum çok yorgunm dün mevlüt okuttum hepınıze dua ettık Allah ım kabul etsın ınsallah

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz)
nur85..........................11 temmuz (Haber bekliyoruz)
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yağmurun annesi........18 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
ela_1982..................1 agustos

hazal3......................3 agustos
Fatosss....................8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..