Günaydın kızlarrrrr
bende cuma günü doktordaydım kızlarrr
bebegım çok saglıklıymıs hersey yolundaymıs
ultrasonda ense kalınlıgına bakıldı 1.3-1.4 çıktı doktor çok normal dedı ama yınede kan aldılar sonuçlar bu hafta çıkacak ınsallah sorun olmaz
sabah sabah o kadar hareketlıydıkı elı yüzündeydı hep bişiler yapıyodu doktor bıle dedıkı sen ne yedın sabah sabah çok hareketlı dedı masallah
kalp atıslarınıda dınledık çok ıyıydı cınsıyetını sordum daha erken bu haftalarda karısabılıyor dedı söyledıgımızde ama yınede bakayım dedı suanlık bir çıkıntı görmüyorum dedı ama daha erken bişi demek için dedı
ay yerim ben onuuuuu , kız seninki kızz 🙂 rapor aldın mı canım?
Kız Desen benimde bugün 11.günüm akşam eve gittiğim gibi testi yapıcam bende yalnız çişimizi ne kadar tutmamız gerekiyor ben fazla tutamam da salarım valla
4 saat dio selzehh
bilmiyorum ki canım....inşallah dediğin gibi vardır....ama bu lekelenmelerim yumurtlam döneminden sonra olsaydı belki erken döllenme yada yerleşme derdim ama tamda ortasında oldu bilmiyorum artık ama inşallah Rabbim bu ay nasip eylemiştir
çooook eskilerden bu forumda bir yazı okudum kızın reglsi biter bitmez ilişki oluyor sonra kocası şehirdışına gidiyor ama kız daha o ilk ilişkiden hamile kalıyordu........nasip artık
benim teyzem iki kızında regl sonrası ilişki ile kaldı canımmm
bılmıyorum canım sınırden aksam agladımmmm tam sökülmedı de canımı cok yakıyoooo bıktım bu sancıdan her ay bu aydan umıtlıydım oysakıııı kısmet degılmıss
tatlım beniimmm , hayırlısı olsun canım ...