Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tutunma kanaması olabilir...
belkide erken yumurtluyosundur değil mi canım...
eğer adetin bittikten sonra 3 gün içinde ilişki oldu ise hamiş olabilirsin...
diğelim adetin 4 gün sürüyor...
adetinin 5-6-7. günlerinden birinde ilişki oldu ise hamilelik olabilir....

bilmiyorumki gülüm...ama bence değildir bu kadar kısa sürede olmaz çünkü regl günlerim uzun 7 gün sürüyo....1 hafta içinde hem yumurtlayıp hem döllenip hem yerleşme olması imkansiz gibi birşey

bilmiyorumki gülüm...ama bence değildir bu kadar kısa sürede olmaz çünkü regl günlerim uzun 7 gün sürüyo....1 hafta içinde hem yumurtlayıp hem döllenip hem yerleşme olması imkansiz gibi birşey

canım bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım var....
olabilir canım bence doktora git ve kan tahlili yaptır...
yediğin incirler işe yaramış galiba.......
bence bebiş yolda...
adete 2 gün kala hamile kalınabiliyorda adet biter bitmez neden hamile kalınamasın değil mi ama.....

kıssss ağzın ballar yesin cevizli lokumlar yesin emi......ayyyy gülüm umarım Allah(cc) nasip etmiştir umarım meleğim yola çıkmış geliyordur kıssss yoksa meleğim bana koşa koşamı geliyor......öok zayıf bir ihtamal ama inanmak istiyorum...
evet dediğin gibi regl günlerimde başlamıştım incir yemeye 30 40 adet incir yemişimdir...emine bacımın dediği gibide olabilir...incirler yumurtalıkları büyütüyormuşya belkide çok büyüdü yani östrojenim çok yükseldi yumurtlarkende aniden düştü o yüzden oldu belkide ama yoksa bile yinede içim rahat en azından tam gününde yumurtluyorum demekki....neyse bir dahaki ay daha az yiyeyim....her şeyin fazlası zarar demekki........

sen de ne güzel konuşuyorsun amiin canım...
hepimiz ballar yiyelim ama bence senin kuzun biraz aceleci...
yola çıkmış haberin olsun...
bence incirler olumlu sonuç vermiş...
incir ile ilk ay hamile kalan yüzlerce bayan var......
gözün aydın şimdiden...
umarım folic asit alıyosundur....
.................cici anne................