Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

üzülme bebemm kısmet başka aya, bende geliyorum peşinden çarşamba mayıs listesine aktarıcam adımı 🙂))

selam millet ben geldiiiiiiimm :fırtına:

slm kızlar, ayy takvim yalışoyo heyecanda artıyoooo

canım belki üstüne olmuşsundur
dılekkkkkkkkkkk sen gelme sakın bu ay bıtane yeter oda ben olayım baska kımse gelmesın tamamıııı?ayyuzlu canım sanmıyorum cok sancım var cunkuuuuu...
tweeetyy hosgeldın......

kızlar igne olanlar yokmu benim gibi doktor bana igne yaptı bi kac gun sonra gittim yanına bana yumurta ölcümü yaptı ve bu hafta yumurtan catlayacak dedi bana ilşkiye gir dedi hamile kalma olasılıgım ne kadar benım gibi igne olanlar varmı bir şeyler diyin yahuuuuuuuuuuu

[sıze=6]aaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn[/sıze]

icimde bi sıkıntı vr niye bilmem ama korkuyorum ya

hayır olsun inşaallah canım , nie ki?

slm kızlar, ayy takvim yalışoyo heyecanda artıyoooo

hoşgeldin canıııımmmmm , nasıl gidiyor???? Bu akşam pre seed denememi yapacağımm 🙂
[sıze=6]selam millet ben geldiiiiiiimm :fırtına:[/sıze]

hoşgeldiiinnnnnnn

canım benim moralini bozmayı asla istemem ama benim ilk günüm aynen öyle oluyor sökülene kadar canım çıkıyor damla damla ama çok sancılı oluyorum...

canım benim moralini bozmayı asla istemem ama benim ilk günüm aynen öyle oluyor sökülene kadar canım çıkıyor damla damla ama çok sancılı oluyorum...
aynen canım suan onu yasıyorummm bendeee her ay bu sancıyı cekmekten yıldım yemın ederımmmmm...yok canım moralım bozulmaz cunku ben ayırt ederdım olsaydı ıkısıını oyle bı ıhtımal yok zaten bıttıııı