dılekkkkkkkkkkk sen gelme sakın bu ay bıtane yeter oda ben olayım baska kımse gelmesın tamamıııı?ayyuzlu canım sanmıyorum cok sancım var cunkuuuuu...
tweeetyy hosgeldın......
kızlar igne olanlar yokmu benim gibi doktor bana igne yaptı bi kac gun sonra gittim yanına bana yumurta ölcümü yaptı ve bu hafta yumurtan catlayacak dedi bana ilşkiye gir dedi hamile kalma olasılıgım ne kadar benım gibi igne olanlar varmı bir şeyler diyin yahuuuuuuuuuuu
canım sıkılıyooooo ama benımmmm gelme sen ıstemıyommmmm yenı tarıhımı yazdırmakta ıstemıyommmmm bu ay umudum vardıııı olmadıııı hatta esım tam gelmedıyse olma ıhtımalı varmı dıye soruyo yazıkkk hala sokulmedııııı gelmıyooo agrı var damla damla gelıyoooo
bacım benim daha döngümün 8.gün başladı sancılarım ilk önce regl ağrısı gibi bşladı arksından sancılar seğirmeler iğnelenmeler......kısssss varya incir müthiş bişiiiii.....inşallah bu ay sende kavuşursun meleğine
canım sıkılıyooooo ama benımmmm gelme sen ıstemıyommmmm yenı tarıhımı yazdırmakta ıstemıyommmmm bu ay umudum vardıııı olmadıııı hatta esım tam gelmedıyse olma ıhtımalı varmı dıye soruyo yazıkkk hala sokulmedııııı gelmıyooo agrı var damla damla gelıyoooo
aynen canım suan onu yasıyorummm bendeee her ay bu sancıyı cekmekten yıldım yemın ederımmmmm...yok canım moralım bozulmaz cunku ben ayırt ederdım olsaydı ıkısıını oyle bı ıhtımal yok zaten bıttıııı