Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benım adetımın üstünden 1 gün geçse ben dayanamam herhalde test yaparım çıkar yada çıkmaz bılmıyorum ama nasıl sabredılır bılmıyorum
Bende dayanamayanlardandım canım vee bu kadar stressten adetmde hep gecikme oluyordu doktorum bana bir kaç tane idrar testi yaptıracagına adet gunun 1 gun geciktikten sonra hemen kan testi yaptır ve rahatla dedii.. benden herkese tavsiye ederki ilk idrar testinizde gebelik cıkmadı ve hala gebelikten şüpheleniyorsanızzz hemen kan testi yaptırınnn canlarım.. Hem maddi hemde manevi anlamdaaa en iyi rahatlamanın yolu....
Hepimizde aynı sonucu bekledigimizden cok heycanlanıyoruzz vee gereksizz stressler yapıyoruzzz.. canlarım inşallah hepinşizde en kısa zamada hamişşş olursunuzzz...

haklısın cnm o kadar regli olmamak istiyoruz ki vücudumuz da buna uyum sağlıyor.benimki hiç gecikmez tersine öne gelir, bakalım bende de stresten öle bişey olcak mı.yav aslında stres yapcak bişey de yok da işte sabırsızız ya,bi de tatil olunca kafam boş düşünecek bişey yok🙂

Ama çok güzel bir şey için sabırsızz davranıyoruzzz.. Her kadının hayali olan bebeği içinn... çok farklı bir sey bu yaaa... Şimdi anneme daha cok hak veriyorum ... Ya ben daha dunyaya gelmeden vuucudumda oluşmadan bu kadar heycan bu kadar panik yaşıyorsam gerçekte geldiginde nasıl olurum ki.. Annem hep seni ne kadar sevdigimi bir gun anne olunca anlarsın derdii.. oysa ben bugunden bile anlamaya basladım... Bir bebeğinn ne kadar seevilebilecegini ve bir bebek için ne ler yapılabilecegini... Allahım herkese bu guzel duyguyu yasatsın allahım.. Kimsenin kucagı boş kalmasın... Çok sabırsız davranıyoruzzz ve cok stress yapıyoruzzzz... inşallah bu stressli ve sabırsız gunlerimizzz en kısa zamanda sona erer.. bende tam gununde saaatinde olurdum ne zamankiii korunmayı bıraktıkk gunlerim uzamaya basladı 1 2 2 4 derken en son taam 13 gun uzadıı... çok stress yaptmıstım ve kendimi hamileeeymişimm gibi hisetmeye baslamıstım cok garip bir duyguuu buu yaa.. Allahım inşallah bizi daha fazla bekletmezz ve en kısa zamanda bebeklerimiz kavusuruzzz... aminnn...

amin cnm.aslında eskiden annelerimiz bukadar stres yapmazlarmış
,çünkü biliyorsunuz eskiden pek korunma yokmuş,hele de ilk evlenince,aileler olsun istermiş,o yüzden kafa rahat olarak mesela benim annem ilk ay hamile kalmış,ama düşünün ki kafa rahat olduğu için ancak üçüncü ayında anlamış🙂

slm kizlar nasilsiniz kaynatmissiniz yine allah muhabbetinizi artirsin... kizlar benim reglim korunmadan once 5 gun sueredi korunmayi biraktiktan sonrada 4 gun surmeye basladi ama bu ay ilk gunu cok olmadi damla 5 6 damla ve sadece 2 gun surdu neden acaba normalmi ki sizce.

Canım üstüne görme olabilirmiki.. Pek bilgili değilim bu konularda ama bu durumda hani derleryaa üstüne görme diyee.. ama canım hava şartlarında stressten vb şeylerden adet düzeni değişebilir... İnşallah hersey yolundadır canım...

bakalim carsamba dr randevum var insallah kotu bisey yoktur kan testide yaptirmistim regli olmadan once negatifti ates olcmeylede ilgileniyorum atesimde normal dedigin gibi havalardan pisgolojide olabilir sanirim.

Canım inşallah her sey yoluna girer şimdi merak ettim acaba neden 2 gün oldu kii... Off yaa kadın olmak ne kadar zor.. Canım ilaç felan kullanmıyorsun demi heran gi birsey kesilmesine neden olmus olabilirmi ?? geçmiş olsun dadlım..