benı nıye azarlıyon hemsomkısss aslıgökçe doğru sölüyor neyine bakacaz.....hamişsin işte biraz baktım yinede geç yumurtlama geç döllenmedende olabilir diyor
aferiiimmmmm sana izgilim dinliosun benikısss aslıgökçe doğru sölüyor neyine bakacaz.....hamişsin işte biraz baktım yinede geç yumurtlama geç döllenmedende olabilir diyor
evet canım ama burda sizle herşeyimi unutuyorum vallahi burda olmak on hemşireye bedel bilgiler edindiriyortuh ben bır tane koymuştum kız sen hemşıremısın
evet gülüm yeni yumurtanı Rabbim en iyi şekilde döllenmeyi nasip etsinKızlar az önce wc ye gittim şeffaf yumurta akı gibi akıntım gelmiş çamaşırıma bi sildim tuv.kağıdına da geldi epey bi akıntı yumurtladımmı şimdi ben 🙂
kısssss desen....bu kadar erken nasıl olsun reglime 14 gün kala geldi ayyyyyyyyyy eğer öyleyse az önce bi sitede okudum eğer yumura erken gelişip çatlarsa o yüzdende olabiliyormuş kısssss yumurtlama gününü bekleme incir erken yumurtlatıyor sanırımanlaşıldı
pirenses
dentanurse
İzgill
bu ay bu melekler hamiş canımm
eveeeettt tebriklerrrrrr 🙂
yavrum boşalmadan sonra koy o zaten boşalma esnasında gidiceği yere varıyor iş sonrasında koy bekle ne olucak aynı şey ilk esnada o zaten yolcıluguna başlıyorbelimin altına 1 tane bile yastık koyunca çok canım yanıyor..
2 tanesi çok fazla değil mi....
kız nıye benımsoruma cevap yazmıyon senbu sefar cıkıyorum kızlar ya yine tutuldum
kız koy nam be nıye acısın acımazbelimin altına 1 tane bile yastık koyunca çok canım yanıyor..
2 tanesi çok fazla değil mi....
benı nıye azarlıyonuz kustum sızeaferiiimmmmm sana izgilim dinliosun beni
kıssss hemşom azarlarmıyım hiç öperim cici annemizi ben sen içini rahat tut gülümbenı nıye azarlıyon hemsom
oleyyyyy
hemen eşime msj atayım : diyim gıt gıt gıdaaak yumurtam sıcaaaak inanmazsan gelde baaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?