Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım ama burda sizle herşeyimi unutuyorum vallahi burda olmak on hemşireye bedel bilgiler edindiriyor
kız bız sana soralım nıye sen bıze soruyon ıdrar testınde yanılma payıvar mı kan testı kac satte cıkıyor bugunku ebe olsaydı cıkardı kesındıyor benımde morelım bozuldu su kadın doğumcularınn yanında calışmıyonmu ona sor senın sıkayetlerını

Canim,annem aradi aniden ciktim ama simdi bir saat kadar buradayim.Tam sana cevap yaziyordum.Sunu yazacaktim.sen hamile kalmayi iste ama bulantilari isteme bence o kadar.O da cok zor oluyor inan bana.Insallah kuzum en kisa zamanda hamile kalacaksin sen.Icime öyle doguyor.Bir yil beklemiyeceksin gibi geliyor bana.
Ben ameliyattan önce hamile kalmak istemiyorum canim.Önce ameliyatla düsüklerimin sebebini ögrenip tedavi ettireyim ve Dilara nin tavsiye ettigi bir Dr var onunla görüseyim,ondan sonra insallah.Insallah sen benden önce hamile kalirsin tatlim benim...

canımsın yaaaa inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalacağız....dediğinde haklısın ilk önce tedavi olman en iyisi sorunlu bir hamilelik yaşamaktansa birkaç ay geç olsun değilmi

lara düşüklerinin nedeni neymiş canım....

İZGİL Canım ya şimdi ben gıt gıt gıdak gıdakladım pardoın yumurtladım yaa dün akşam biz yaramazlık yaptık kocişle ee şimdi bu akşamdamı ilişki olması lazım gerçi bu akşam gidince hemen yumurtlama testimi yapıcam ama ne yapsam acaba kararsız kaldım

canım bir çok sitede ostrojen hormonu en üst seviyeye ulaşınca o akıntıların başladığını yazıyor yani daha yumurta çatlamadan seninki artık bugün yarın çatlar sen testi yap