Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.211 AZADE' Alıntı: lara düşüklerinin nedeni neymiş canım.... Genişletmek için tıkla ... Bir bilsem Azadecim.Simdi ameliyatla rahim icine ve karin icine bakacaklar.Bu ameliyattan sonra bu sorunun cevaplanacagini umuyorum canim.
AZADE' Alıntı: lara düşüklerinin nedeni neymiş canım.... Genişletmek için tıkla ... Bir bilsem Azadecim.Simdi ameliyatla rahim icine ve karin icine bakacaklar.Bu ameliyattan sonra bu sorunun cevaplanacagini umuyorum canim.
*AyşegüL* Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.212 AZADE' Alıntı: canım o gelen akıntı sperm olmasın sonra..... Genişletmek için tıkla ... Abooo ne spermi kızz bu saate kadar spermmi durur hepsi çoktan mefta olmuştur içerde dışarı çıkmaya halleri kalmamıştır bilee
AZADE' Alıntı: canım o gelen akıntı sperm olmasın sonra..... Genişletmek için tıkla ... Abooo ne spermi kızz bu saate kadar spermmi durur hepsi çoktan mefta olmuştur içerde dışarı çıkmaya halleri kalmamıştır bilee
AyYuzlu Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.214 selam kızlar nasılsınız ben hic iyi degilim sol kasıgım agrıyo
Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.215 tweety8378' Alıntı: oleyyyyy hemen eşime msj atayım : diyim gıt gıt gıdaaak yumurtam sıcaaaak inanmazsan gelde baaaak Genişletmek için tıkla ... Ilahi Tweetyciimm
tweety8378' Alıntı: oleyyyyy hemen eşime msj atayım : diyim gıt gıt gıdaaak yumurtam sıcaaaak inanmazsan gelde baaaak Genişletmek için tıkla ... Ilahi Tweetyciimm
izgil85 Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.216 pirenses' Alıntı: kızlar hoşca kalın dua edın bana opuyorum bay bay Genişletmek için tıkla ... tamam canım bende çıkıyorum artık inşallah bomba gibi haberlerle dönersin
pirenses' Alıntı: kızlar hoşca kalın dua edın bana opuyorum bay bay Genişletmek için tıkla ... tamam canım bende çıkıyorum artık inşallah bomba gibi haberlerle dönersin
*AyşegüL* Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.217 izgil85' Alıntı: canım bir çok sitede ostrojen hormonu en üst seviyeye ulaşınca o akıntıların başladığını yazıyor yani daha yumurta çatlamadan seninki artık bugün yarın çatlar sen testi yap Genişletmek için tıkla ... eee ama ben soruma cevap alamadım kii :küstüm: peki dün akşam ilişki oldu bu akşamda olmalımı yani ???
izgil85' Alıntı: canım bir çok sitede ostrojen hormonu en üst seviyeye ulaşınca o akıntıların başladığını yazıyor yani daha yumurta çatlamadan seninki artık bugün yarın çatlar sen testi yap Genişletmek için tıkla ... eee ama ben soruma cevap alamadım kii :küstüm: peki dün akşam ilişki oldu bu akşamda olmalımı yani ???
AyYuzlu Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.218 tweety8378' Alıntı: eee ama ben soruma cevap alamadım kii :küstüm: peki dün akşam ilişki oldu bu akşamda olmalımı yani ??? Genişletmek için tıkla ... bence olmalı cnm
tweety8378' Alıntı: eee ama ben soruma cevap alamadım kii :küstüm: peki dün akşam ilişki oldu bu akşamda olmalımı yani ??? Genişletmek için tıkla ... bence olmalı cnm
Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.219 izgil85' Alıntı: tamam canım bende çıkıyorum artık inşallah bomba gibi haberlerle dönersin Genişletmek için tıkla ... Izgilim cikiyormusun?güle güleKusuuummm...
izgil85' Alıntı: tamam canım bende çıkıyorum artık inşallah bomba gibi haberlerle dönersin Genişletmek için tıkla ... Izgilim cikiyormusun?güle güleKusuuummm...