slm ben yeni üye oldum arkadaşlar benmi en çok merak ettiğim konu şu yardımcı olursanız sevinirim geçen ay reql oldum ama ondan önceki 2 gün önce mide bulantısıyla kusma oldu ama suan adet olmama 1 hafta falan ama sabahları mide bulantısı kasıklarımda aşırı agrı iğne batıyormuş gbi oluyor asırı açlk duygusu ve çok sık idrale çıkıyorum uykuyua çok sevmeye başladım sizce hamilemiyim test yapayımmı yoksa reql gelmesinimi bekleyim yardımcı olursanız sevinirim 🙂
ya niye öyle düşünüyorsun... ille de belirti arama. beni hatırlamıyor musun? benim sadece regl belirtilerim vardı. herkeste olan belirti sende olacak diye birşey yok. o yüzden belirti arama canım.. hayırlısı olsun inşallahhhhh meleğin gelmiştir
Ya işte ne bilim, her ay hüsran yaşıyoruz ya mrs.m cim , belkide çok üzülmemek için yine tedbirimi alıyorum kendimce..
İnşallah dediğin gibidir gelmiştir meleğim artık...
GEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLL MELEĞİMMMMMMMMMMMMMM GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLL ARRTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
merhaba aramıza hoşgeldin...
bu durumda direk hamilesin ya da değilsin demek yanlış olur. çünkü herkesin vücutsal yapısı farklı, regl ve hamilelik belirtileri de farklı. en güzel reglinin geçmesini bekle ve öyle test yap.
hayırlısı olsun.
çok tşk ederm ...
bilgilendrdqn için çok saolun en iyisi bncede beklemek olcak herkese en hyrlısı herkesin gönlüne göre hayırlı bi evlat versin
canımmm seni çooookkk iyi anlıyorum ve gönülden diliyorum inşallah meleğin en kısa zamanda gelir...
haklısın sen yine de kendini regle hazırla, o zaman gerçekten tam sürpriz oluyor.[/QUOTE
Zaten regle hazırım mrs.m canım, işte içimden deminki gibi haykırmak geliyor bazen ama kendimi frenliyorum,
Neyse canlarım benim mesai hergünki gibi yine sona erdi eve gitme vakti geldi, kendinize çoooooooooooook iyi bakın ve umutla kalın... öptüm hepinizi kocaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?