hmm iyi en azından doktor randevun varmıs... canım yaa doktordan sonuclarını felan alınca yazarsan sevvinirrim... Merak ta bırakma benii.. Kendine dikkat et canım yorma kendini hersey gonlunce olsun.... tekrar geçmiş olsun canım..
yok canim regliyi kesicek bi ilac kullanmadim son bir haftadir ama benim yumurtaliklarimda kasigimin alt kisminda igne gibi batmalar oluyor arasira son 2 3 hafdadir insallah kotu bisey yoktur bu kasiklar oldurcek benim bi arkadaslar sizde hangi taraftan yumurtluycanizi biliyomusunuz yani agri sizi oluyormu.
hmm iyi en azından doktor randevun varmıs... canım yaa doktordan sonuclarını felan alınca yazarsan sevvinirrim... Merak ta bırakma benii.. Kendine dikkat et canım yorma kendini hersey gonlunce olsun.... tekrar geçmiş olsun canım..
tesekur ederim canim dr den gelir gelmez yazarim ay kizlar bi de hamis cikiyormuyum ay ne guzel olur ilk hamileligimde de bebek olmuyor diye gitmistik ama hamileymisim zaten ay keske simdide oyle olsa.
tesekur ederim canim dr den gelir gelmez yazarim ay kizlar bi de hamis cikiyormuyum ay ne guzel olur ilk hamileligimde de bebek olmuyor diye gitmistik ama hamileymisim zaten ay keske simdide oyle olsa.
hazalcım çok az olmuşsun canım belki çok geç döllenme olmuştu ö yüzden testte de çıkmamış olabilir ve üstüne görme olayı da olabilir yaşadığın doktora git mutlaka ve haber ver bizede.
hazalcım çok az olmuşsun canım belki çok geç döllenme olmuştu ö yüzden testte de çıkmamış olabilir ve üstüne görme olayı da olabilir yaşadığın doktora git mutlaka ve haber ver bizede.
ay canim ben simdi supelendim angelde dedi sen de diyosun ay insallah vardir yani reglim tam 2 gun bile surmedi 1 gun tam normal regli oldum sonrada ogleye kadar gibi falan torla topla 2 gun buda bende ilk defa basima geldi.
ay canim ben simdi supelendim angelde dedi sen de diyosun ay insallah vardir yani reglim tam 2 gun bile surmedi 1 gun tam normal regli oldum sonrada ogleye kadar gibi falan torla topla 2 gun buda bende ilk defa basima geldi.
canım strestende olabilir ama yinede belli olmaz sen doktora gt yani.hakkında hayırlısı neyse o olsun olmadı bidaha ki ay inş rahatlat kendini gergin olma
birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz) nur85..........................11 temmuz(Haber bekliyoruz) duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yağmurun annesi........18 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos Fatosss....................8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..