heeee bacım bizdede öle ama çok şükür öle bişi yaşamadık genelde o şakalaşma benim salya sümük ağlamamla biter ama iyi fikir heeeeeee bir dahakine bende öle yapcam bayılıvercem kocişin kollarına ayyyyyy hayatta gülmeden yapamam heeee.....bacim benim kocam bitanedir amma baya ayi gibidir yani vallahi herzaman yaptigim gibi normal bi sekilde vurdum kolunu cekince kalbine geldi 😀 bacim öyle kiyamam ben oda bana ayni sekilde vurur sakalasarak gülüm aliskindik ama bugün böyle bisey olunca anam daha töbeledim😀
wwaaayyy bacım kolay gelsin şimdiden kıssss oaraları daha soğuk değilmi....
amiiiiiiiiin canımıniçi hoşgeldin nasılsın bakalım
gobegimin sol tarafı agrıyo agrıda belime vuruyo canım ya
puahahahha kiz bende hep aglardim ama bu kasindi tuvaletten cikiyordum kapida bekliyormus sessizce beni korkuttu bende vurdum hak etti gicik 😀DDheeee bacım bizdede öle ama çok şükür öle bişi yaşamadık genelde o şakalaşma benim salya sümük ağlamamla biter ama iyi fikir heeeeeee bir dahakine bende öle yapcam bayılıvercem kocişin kollarına ayyyyyy hayatta gülmeden yapamam heeee.....
yazdim kiz okusana 😀 kocama ettiklerimi anlatiyordum bugün ölümden döndü askim ya sakalasmanin zararlarini analttim😀
olsun cnm bidahaki ay ains ümitlerimizi yitirmiyoruz unutma 🙂
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kısssss çıkmazsamda kociş sallayacak uçan tekmeanamm gitme terk etme beni yoksa sanada bi ucar tekme atarim ha puhaa😀DD oy kiyamam kuzuma hadi ye ye
ya haydaaaaa gülüm kıssss senin gününe daha vardı bacım incir ye incir bak bana yumoşlarım davul gibi olduselam kızlarrrr, ben hastalandım bile 😕
bacim hak etti ama korkuttu beni tuvaletten cikyiordum cisimi etmisim rahatlamisim hortlak gibi karsima cikinca ödüm patladi vurdum adam yere yigildi 😀D ahahah ay koptum ya töbeledim daha vurma sakasiniokudum okudum kiz... Allah iyiligini versin tatlim yaa..
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kısssss çıkmazsamda kociş sallayacak uçan tekme
ya haydaaaaa gülüm kıssss senin gününe daha vardı bacım incir ye incir bak bana yumoşlarım davul gibi oldu
tamam bitanem yinede dedim tecrübesizsin demedim ama benimki sagdece bi dayanisma bitanem benim 🙂yok yok ben en tecrübelilerdenim güzelim, üzülmüyorum 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?