canımmm chatbox sıkıcıydı yaa bizim kendi formumuz daha güzelarkadşalarımızın çoğu burda keşke burada da yazışmak biraz daha hızlı olsa ama napalım işte 😀
cnmm geçmiş olsun inşallah öenmli değildirr adet gecikmesi mi yaşıyodun ?bide kilo alamamya dikkat et tatlım doktorunun da dediği gibi Rabbim hayırlısını nasip etsin
evet canım adet günlerim 32 ye çıktı hep 28de bir olurdum son adetim 7 gün geçti hatta bide ye iç otur çalış bütün gün oturmaktan iş yerinde şiştik valla 73 kilo oldum allahtan boy var da kötü durmuyo ama sağlık olarak bi 15 kilo vermem lazım boyumla orantılı en az 61 sabitlemem gerekiyo offf nasıl olcak bilmiyorum yine moralim bozuldu yarın kan vercem aç karna testler için işl öyle önemli bişi çıkmaz
yanlış hatırlamıyosam senin çok sancılı oluyodu dimi tatlım ilk gün Allah şifa versin geçsin inş ağrıların ilk günün gerginliğidir bbilmemzmiyim neyse biz yine tüm dularımızla bidahaki aya artık umutal bekliyoruzz
kiz nur seni oraya sesliyorum benle deil milletle konusuyon uyuz alindim sana ha bildiriyim ben bunu dahada seslemem:küstüm: bitti daha seni valla seslemem
ayyy kıyamam sanaa kızzz aaa çok üzüldüm ben şimdiii yaaa ağlarım amaaaaa nie öle düşünüyon aşk olsun cnm bnmm hiç öle olurmu bende habire forma bakıyodum zaten orda kimse yok die ondan sgörmemeişimdir sorunu tatlım benm lütfenn hiç kardeşler birbirine küsermii bizler kardeşiz burdaa barıştık dimiiiiiiii yütfennn kırdıysam hakkını helal et cnm yaa
oncelıkle gecmıs olsun canım kıstlere kafanı takma olurmu gecer onemlı olan buyumemesııı......tetkıklerın yapılması ıyı olmus enazından yapılmıs olur kafanda soru ısaretı kalmaz ıcın rahat rahat denemelere baslarsın veeee bebısın olur ınsallah....
işallah tatlı cadım fıstığım moralim bozuldu biraz biliyosun daha önce mantardan spermler ölür olmaz demişlerdi şimdi kistten yumurtlayamazsın çıktı ona moralim bozuldu şimdi kist biter başka bişi çıkar işallah herşey yolunda gder bu sefer
canımmm chatbox sıkıcıydı yaa bizim kendi formumuz daha güzelarkadşalarımızın çoğu burda keşke burada da yazışmak biraz daha hızlı olsa ama napalım işte 😀
evet canım adet günlerim 32 ye çıktı hep 28de bir olurdum son adetim 7 gün geçti hatta bide ye iç otur çalış bütün gün oturmaktan iş yerinde şiştik valla 73 kilo oldum allahtan boy var da kötü durmuyo ama sağlık olarak bi 15 kilo vermem lazım boyumla orantılı en az 61 sabitlemem gerekiyo offf nasıl olcak bilmiyorum yine moralim bozuldu yarın kan vercem aç karna testler için işl öyle önemli bişi çıkmaz
işallah tatlı cadım fıstığım moralim bozuldu biraz biliyosun daha önce mantardan spermler ölür olmaz demişlerdi şimdi kistten yumurtlayamazsın çıktı ona moralim bozuldu şimdi kist biter başka bişi çıkar işallah herşey yolunda gder bu sefer