Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kiz cadi nere sacmalama hemen pes etmek yok hic bi yere gitme öyle seymi olur oy kiyamam sana benn bebisind eolcak bukadar takma kafaya yavrum ya

ne diyelim şeker güzel dileklerin için sağol seninde umarım herşey gönlünce olur en yakın zamanda bebiş haberini alırızda forma girersin tekrar

kızlar cıkıyorum ben camasır asacagım gorusuruz yıne bu arada sammy_hacım bısey sorcam bankaya gırmede yaş sınırı varmı canım yaaaaa benım kardesım de bankacı o 30dan sonra almıyolar dedı dee.....gercı ben daha 27yım ama okul bıtene kadarrrrrrr🙂

herzaman beklerız canım sen sıkıntı yapma bızler burdayız herzaman ınsallah en kısa zamanda bebısın gelırde yenıden beraber oluruz kendıne ıyı bak hoscakal
saol cnm sneinde inşllah bi gün yine grşz burda umarım ozaman hepimiz hamiş olmuş olurz
kiz cadi nere sacmalama hemen pes etmek yok hic bi yere gitme öyle seymi olur oy kiyamam sana benn bebisind eolcak bukadar takma kafaya yavrum ya
cnm ben herşeyi çok takan bi insanım bebk haricinde başka konuşarda olunca züleceğim yada birini üzmüş olduğum ozamna yine aklıma takılır nie böle oldu die.yani ebn başka sorunlar yaşamak istemiyorum burda birbirimize kırılmalar kızmalar olunca üzülüyorum hiç yoktan birini üzmüş olduğumu düşündüm bian ve gereksiz bunlar.aslında çok önceden yapamk istyipte yapamadığm şey formu oakdar seviyorumkii ama çok takılı kaldım sanırım uzaklaşmam en iisi cnm.Rabbim sanada ikinci kez anneliği nasip eylesin inşş.aeolun tatlımm
ne diyelim şeker güzel dileklerin için sağol seninde umarım herşey gönlünce olur en yakın zamanda bebiş haberini alırızda forma girersin tekrar
aminn cnm saoll inşşş sende rahat ol gelicek meleğin inş

canım var ama 27 alırlar herhalde 30 a kadar alıyolar bende öle biliyorum

cnm resimdeki senmisin cok güzelmissin eger sensen 🙂 sana benzer bi güzel kizin olur ins cnm

evet canım resimdeki benim yanımdaki kocişim murat🙂