Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ooooooo geç kaldın bacım bu sabah saat 10 oldu kıssss günaydın bakalım
lara bacım sende gelmişsin kıssss yoksa sendemi sabah şekerisin canım benim

Günaydinlar Izgilim.Bu sabah sirf senin icin erken girdim.Aslinda önce isleri halledip,sonra girerdim,bugün önce girdim isleri sonra halledecegim.Sen nasilsin papatyam benim?
Bu arada tweetycim sanada günaydinlar🙂

He bacım aynen iş çokta yapan yok
kıss ne dicem dün ben yumurtladım ya , 4 saat çişimi tuttum eve gittiğim gibi testi yapacaktım büyük başarı tabi 4 saat tutabilmem nerdeyse kapının önünde salıveriyodum az kaldı yanitesti yaptım tek çizgi çıktı yaaa 🙁 zaten bizim çift çizgi göreceğimiz falan yok anacım alıştık biz bi kere tek görmeye....
tek tek basaraktaaaaan bade süzerekteeeeeeeeeennnn

Günaydinlar Izgilim.Bu sabah sirf senin icin erken girdim.Aslinda önce isleri halledip,sonra girerdim,bugün önce girdim isleri sonra halledecegim.Sen nasilsin papatyam benim?

Günaydın kuşum,kanaryam sanada günaydın.. günün aydın olsun.Ömrün mutlulukla,kucağın bebişlerle dolsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

Allah iyiligini versin canim,sabah sabah ne güldürdünInsallah en yakin zamanda görürsün cift cizgini canim benim😀

ooyyyyy canım benim Allah razı olsun gülüm....bende öle bacım ilk önce giriyorum akşamki yazılanları okuyorum bi günaydın diyorum sonra işlerime bakıyorum aradada buraya cevap yazıyorum..
ben iyiyim kuşum nasıl olsun günlük işler işte...asıl sen nasılsın bitanem bizim selvi boylu tosun nasıl

İzgil yaaa ama dün yumurtladım ben şeffaf akıntım oldu dün niye tek çizgi çıktı ama ama olmazkiiiiiiii :küstüm: bu akşam tekrarlıycam testi madem bakalım ne çıkacak?.....

hıımmmmmmmm vazgeçmek yok bacım sen artık yumurtlarsın dedim ya sana dün östrojen hormonun en üst senviyeye çıkınca akıntı başlıyormuş arkasından çatlatma hormonu salgılanmaya başlıyor ondan sonra çatlıyor bacım bu akşam gidince tekrarla bakalım sonuç ne çıkacak
ayrıca bazı sitelerde progestoron hormonu salglanmaya bailadıktan sonnra akıntı başlar diyor yani yumurta çatladıktan sonra bugün bu konuyu araştıralım bakalım çstlamadan öncemi başlıyor sonramı
neyse bu ay olmazsa önümüzdeki ay daha erken başla teste olurmu gözümün bebeeeeeeee

Sagol canim aynen ya.Bende önce aksamkileri okudum,nur girmeyecekmis artik,ona üzüldüm biraz.Ben önce buraya girince islerin hepten kalmasindan korktugum icin önce isleri hallediyorum.Bazen muhabbet öyle koyulasiyor insan bi türlü cikamiyor.ah nerde canim,keske biraz tosun olsaydi.selvi boylu ama kürdan gibi zayif benim oglum.Iyi napsin,okula gitti ablasi.