Su an iyim canim cok sükür.Gecen hafta nerdeyse bir hafta yattim soguk alginligindan.Atesim filan vardi.Bu arada adette oldum.Adetten hemen sonra ameliyat olacaktim ama hasta olunca onuda bir ay ertelemek zorunda kaldim.Iste böyle gülüm.senden ne haber?
İzgilişkoooo kız ben bu ay adetimin 3.günü arı sütü+bal+polen karışımına başladım ya ondan olmasın benim bu akıntı ama akşam niye tek çizgi çıktı yaaadün daha 11.günümdü yumurtlamak için erken değilmi yaa...bakalım bu akşam ne çıkacak?...
Su an iyim canim cok sükür.Gecen hafta nerdeyse bir hafta yattim soguk alginligindan.Atesim filan vardi.Bu arada adette oldum.Adetten hemen sonra ameliyat olacaktim ama hasta olunca onuda bir ay ertelemek zorunda kaldim.Iste böyle gülüm.senden ne haber?
Sagol canim aynen ya.Bende önce aksamkileri okudum,nur girmeyecekmis artik,ona üzüldüm biraz.Ben önce buraya girince islerin hepten kalmasindan korktugum icin önce isleri hallediyorum.Bazen muhabbet öyle koyulasiyor insan bi türlü cikamiyor.ah nerde canim,keske biraz tosun olsaydi.selvi boylu ama kürdan gibi zayif benim oglum.Iyi napsin,okula gitti ablasi.
evet canım bu sabah bende okudum nurun yazılarını...canım yaaa ....inşallah arayı fazla uzatmaz.. evet canım yaaaa netin başından kalkılmıyo oturduğum koltuk çöktü resmen... ooooooo bizim tosun alır kilo alır sen merak etme yesin onu ablası.....Rabbim ona uzun ömür, güzel bir iş, veeeee hayırlı şekermi şeker bi eş nasip etsin inşalaaaaaah heeeeee hepsinden önce kendisi gibi tosuncuk bi kardeş nasip etsin
İzgilişkoooo kız ben bu ay adetimin 3.günü arı sütü+bal+polen karışımına başladım ya ondan olmasın benim bu akıntı ama akşam niye tek çizgi çıktı yaaadün daha 11.günümdü yumurtlamak için erken değilmi yaa...bakalım bu akşam ne çıkacak?...
ay kizlar rüyamda hamile arkadasimla bi yere gidiyoruz, idrar testi yaptiriyoruz, arkadasima "sen hamilsin"deyip birsey veriyorlar, banada baska birsey veriyorlar, bende israrla bende hamileyim, bidaha bakin.. daha günüm var ondan belli olmuyordur.. diye kadina ayak yapiorum 🙂))))