Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sagol canim öksürük disinda atlattim cok sükür ama ameliyat icin yinede iyice toparlanmis olmak istedim.Hadi bakalim canim insallah hamile gidersin türkiyeye o zaman,ne güzel olur.Sen ne zamandir niyetleniyorsun gitmeye dimi?Insallah hayirli bir zamanda hayirlisiyla gidip gelirsin canim.Sen türkiyeden nereliydin?

bacım senin yine en azından akıntın başlamış
benim bu ay öle akıntılarım hiç olmadı bacım direk lekelenmelerim oldu ve hala devam ediyor üstelik arada su gibi geliyor........duyduğumuz şeyleri çok fazlamı yiyoruz acaba bünyemizin dengesini bozuyoruz sanırım. bende incire reglimde başladım lekelenmelerim olduktan sonra bıraktım eğer hamileliktense (çok düşük bir ihtimal)demekki çoooooook erken yumurtladım ama değilse hormonlarımın değerleri çok değiştirdi demekki incir zaten önümüzdeki ay daha az yiyeceğim ballı tarçınıda yapmayacağım

Amin Izgilim.Allahim senin gibi tatli bir gelin verir bize insallah🙂Sanada tatli mi tatli bebis🙂Tabiiki tatli olacak,senin gibi annesi olurda aci olacak degil ya🙂

aahhh bacım yaaaaa...gündüz aynı şeyler gece aynı şeyler nasıl olacak bu işin sonu bilmem Rabbim dayanma gücü versin hepimize ve tüm bekleyenlere...
artık bu ay bitsin istiyorum hemencik bitsin beklemek ne zormuş yaaaa

Hayir olsun rüyan canim ya.Belkide gercekten hamilesindir de malum oluyordur🙂

bende cok istiyorum hamile gitmeyi yaaaaa. kocamin babaannesi var, o cok istiyor.. ona en büyük hediye bu olur herhalde..
kac aydir ugrasiyorum gitmeye, billetler cok pahaliydi, tam aldim iki gün sonra volkan olayi oldu... bendeki $ans i$te.
canim ben Kütahyaliyim, oraya gitcez insallah...
buarada senin ameliyati tek alt taraftanmi yapcaklar???

Amin Izgilim.Allahim senin gibi tatli bir gelin verir bize insallah🙂Sanada tatli mi tatli bebis🙂Tabiiki tatli olacak,senin gibi annesi olurda aci olacak degil ya🙂
aayyy canım benim yaaaaa...birb,rimize ettiğimiz bu dualar bize dahada güç veriyor hatta başkasına dua ederken bile insanın kendi içi ferahlıyor birbirimizden duaları eksik etmeyelim