Kız hiçbir kürü bir arada yapmamak lazım ne ettin sen bacım
heeeee bacım yumoşlar çabuk büyüsün istedim yumoşlarım patladı sanırım o lekelenmelerde o yüzden oldu büyük ihtimelle tam 14.gün başladı hala devam ediyor ....Hayır bu lekelenmen için diyorum
heeeee bacım yumoşlar çabuk büyüsün istedim yumoşlarım patladı sanırım o lekelenmelerde o yüzden oldu büyük ihtimelle tam 14.gün başladı hala devam ediyor ....
üstelik birde sumak terbiyeli soğanda yemiştim ....... varya bacım iyiki ölmemişim heeeeeee incir ballı tarçın sumak soğan derken...................:küstüm:
İzgilişkom naptın sen yaaa kız hiç bu kadar şey bir arada yenirmi zaten sen bu ay hamile kalırsan 1-2 değil üçüz dördüz bekliyorum ben senden
heeeee bacım yumoşlar çabuk büyüsün istedim yumoşlarım patladı sanırım o lekelenmelerde o yüzden oldu büyük ihtimelle tam 14.gün başladı hala devam ediyor ....
üstelik birde sumak terbiyeli soğanda yemiştim ....... varya bacım iyiki ölmemişim heeeeeee incir ballı tarçın sumak soğan derken...................:küstüm:
cozy - lalezar hoş geldiniz cicişkolarrr
ya aslında bende hissediyorum yumurtladığım zamanı ve tarafı ama ne bileyim bu ay işi garantiye alayım dedim kocişuyardı zaten birden bu kadar yüklenme diye ammmmmaaaaa kocişin sakalı yokki dinliyiiiimmmBunla geçmiş olsun artık. Bende okuyorum forumlarda onları ama bi yerde kürler tek yapılmalıymış yazıyordu. Üstelik anladığım kadarıyla senin yumurtlama problemin de yok abartma yani, ben normalde bile hissedrim çok şükür nerden yumurtladığımı o yüzden ben düşünüyorum kullansam mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?