birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz) nur85..........................11 temmuz(Haber bekliyoruz) duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yağmurun annesi........18 temmuz mavim.......................19 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos Fatosss....................8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..
elacigim tarihini degistirdim hadi canim hakkinda hayirlisi.
doğru diyosun aslında cnm ama biliyosun bizim için günün değil dakikaların bile büyük önemi var dimi 🙂 hayırlısı inşallah sen nasılsın kaç gün var malum güne?
canim sana kolay gelsin kendini fazla yorma ve melegimize de dikkat et agir falan kaldirma...... canim bide tam yumurtlama zamanlarimiza denk gelmis sen pcyi acamassan nasil olcak bizim halimiz hele ben merakli melahat catlarim vallahiiiiii.
saolasın hazalcım . dikkat etmeye çalışıyorum tabi canım muhakkat inşallah bir sorun yaşamadan çıkar eşyalar . gerçi ben taşımicam arkadaşlar var gelirler sağolsunlar .
canım unutma ben olamasamda sen muhakkak 11-12-13-14-15-16. günleri boş geçirme yeter tamammı tatlım
elacım haklısın,bakma dediğime ben de günleri nasıl sayıyorum gel bana sor🙂ben iyiyim cnm,karnımın,belimin ağrısı azaldı biraz,ama hafiften var,yarın tehlikeli tarihlere giriyorum,bakalım,midem de kötü ama işte hamileliğe yormak istemiyorum,çarşambaya kadar olmazsam perşembe sabahı idrar testi yapacağım,yumurtlama tarihinden 13-14 gün sonra testte çıkarmış,bi o günlere gelelim de.
kizlar bende az once azicik kahverengi lekelenme oldu reglim yolda demekki.beni listeden cikarabilirsiniz .ben bu aydan umitli olmadigim icin hyalkirikligi olmadi.kismet baska aya insallah.insallah nurdan yaz esintisinden guzel haberler aliriz,(tabi sonra zamani gelincede listedeki diger arkadaslardan)