Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol efsun bakıcam linke teşekkür ederim..bebişin için ayrıca tebrik ederim..Allah kucağına almayı da nasip etsin..

çok teşekkür ederim cnm zahmet oldu sana hepimiz için hayırlısı inşallah...

canim sana kolay gelsin kendini fazla yorma ve melegimize de dikkat et agir falan kaldirma...... canim bide tam yumurtlama zamanlarimiza denk gelmis sen pcyi acamassan nasil olcak bizim halimiz hele ben merakli melahat catlarim vallahiiiiii.

saolasın hazalcım . dikkat etmeye çalışıyorum tabi canım muhakkat inşallah bir sorun yaşamadan çıkar eşyalar . gerçi ben taşımicam arkadaşlar var gelirler sağolsunlar .
canım unutma ben olamasamda sen muhakkak 11-12-13-14-15-16. günleri boş geçirme yeter tamammı tatlım

elacım haklısın,bakma dediğime ben de günleri nasıl sayıyorum gel bana sor🙂ben iyiyim cnm,karnımın,belimin ağrısı azaldı biraz,ama hafiften var,yarın tehlikeli tarihlere giriyorum,bakalım,midem de kötü ama işte hamileliğe yormak istemiyorum,çarşambaya kadar olmazsam perşembe sabahı idrar testi yapacağım,yumurtlama tarihinden 13-14 gün sonra testte çıkarmış,bi o günlere gelelim de.

kizlar bende az once azicik kahverengi lekelenme oldu reglim yolda demekki.beni listeden cikarabilirsiniz .ben bu aydan umitli olmadigim icin hyalkirikligi olmadi.kismet baska aya insallah.insallah nurdan yaz esintisinden guzel haberler aliriz,(tabi sonra zamani gelincede listedeki diger arkadaslardan)