fstıklarımm benimm artık gelmiycem foruma dedim baktım izgil ve sen varsın dayanamadımm sizi özlemişim bebek fgikrinden uzaklaşmak istiyorum burdada sürekli bebk konuşuyoruz doğal olarak biraz moralim bozuluyo ama sizden ayrıda kalamıyorumm yaa ufffffffffffff
siz napıyosunuz bakimmm
Sağol can, ii işte napalım, ben düştüm kendi derdime
Bence sen bebek fikri ile yaşamaya alış canım bunu saplantı haline getirmek yerine doğal bir istek haline dönüştürmeye çalış. İstemeden de olmaz. Moralini bozma hem Allah bunu unutturacak başka sıkıntı vermesin ya, bak buradaki insanların hepsi bebek istiyor ya da istemiş. Bizim de olur inş. Zamanı gelince kimse önüne geçemez...
kuzum hg bak nediycem regl tarihlerimiz ayni ayni ikimizde ayni sekil beklemedeyiz bakarsin bacim ikimizde hamis kaliriz öyle kacmakla bebek aklindan cikmaz askom sen buray agelmezsen daha cok aklina girer kafayi yersin gelki kafa dagit burda olurmu
coziciğimm
ben rahim filminden korkuyodum ya enbfeksiyon kaparsam ya canım acırsa diye sen naslda kızmişdın bana hatırlıyomusun şimdi sra bende dettttttttttttt ksssssssssss
çabuk alp kullanıyosuun okadar kişi kullandı bebişi karnnda çok şükür doğuranlar bilem varmş ben baya okudumm benim eşlim izin vermiyo yoksa ben çoktan almışdım
fstıklarımm benimm artık gelmiycem foruma dedim baktım izgil ve sen varsın dayanamadımm sizi özlemişim bebek fgikrinden uzaklaşmak istiyorum burdada sürekli bebk konuşuyoruz doğal olarak biraz moralim bozuluyo ama sizden ayrıda kalamıyorumm yaa ufffffffffffff
siz napıyosunuz bakimmm
aman bacım bebek bahane sohbet şahane bende tam tersine buraya girince ne var ne yok gidiyo aklımdan oooooooooooo acayip iyi geliyor muhabbet etmek kimseye anlatamadıklarını paylaşmak herkese elinden geldiğince yardım etmek üzüldüğünde üzülmek sevindiğinde sevinmek......ne bileyim neden kendini uzaklaştırmak gibi bir niyetin varki...bence bu tip ortamlar terapi niteliği taşıyor....benimde bir sürüişim var bazen yapıyorum bazen bırakıyorum ama yinede giriyorum paylsşıyorum yada paylaşılan şeyleri dinliyorum....bana iyi geldiğini düşündüğüm yada kafamı rahatlatan yerden niye uzaklaştırayımki kendimi...bence bebek fikri bizi burada bir arada tutan sadece bir sebeb...o düşünce sayesinde burada muhabbet ediyoruz hem düşünsene sevincine ve üzüntüne seni tanımadığı halde tüm kalbiyle ortak olan kaç kişi var burada bu bile yeter insana
benim ayi kocamda preseed izin vermiyor ben bu adami bogarim yumurtaliklairmla sprmlerini öldürürüm alah korusun 😀DD ay hem kendim diyom hemde allah korusun diyom ahahha akil kalmadi ya bende 😀
Sağol can, ii işte napalım, ben düştüm kendi derdime
Bence sen bebek fikri ile yaşamaya alış canım bunu saplantı haline getirmek yerine doğal bir istek haline dönüştürmeye çalış. İstemeden de olmaz. Moralini bozma hem Allah bunu unutturacak başka sıkıntı vermesin ya, bak buradaki insanların hepsi bebek istiyor ya da istemiş. Bizim de olur inş. Zamanı gelince kimse önüne geçemez...
canıs doğru söylüyosunda bir yapabilsem sorun orda zaten inş bitanem inş rabbim hepimize tattırsın o güzel duygularııı canım benim çok takma al kullan inş senin bebişinin vesilesi olurr hadi rahatla bakimmm
kuzum hg bak nediycem regl tarihlerimiz ayni ayni ikimizde ayni sekil beklemedeyiz bakarsin bacim ikimizde hamis kaliriz öyle kacmakla bebek aklindan cikmaz askom sen buray agelmezsen daha cok aklina girer kafayi yersin gelki kafa dagit burda olurmu
cansı sizde olmasanız gelmem ya yeni gelen ler kırlmasın bana ama selam bilem almıyolar kemndi kemndileri yokmuşum gibi konuşmaları iyice üzüyo beni bakıyorum sizden biri var geliyorum yoksa çıkp gidiyorum sessizce inş ksssssssssss ne güzel olur