simdiden kutlarim cnm benimbildiğin gibi çalışmalara devam ...
moral süper havalar güzel....
ortam da ısındı.....
yarında nişan yıldönümümüz
coziciğimm
ben rahim filminden korkuyodum ya enbfeksiyon kaparsam ya canım acırsa diye sen naslda kızmişdın bana hatırlıyomusun şimdi sra bende dettttttttttttt ksssssssssss
çabuk alp kullanıyosuun okadar kişi kullandı bebişi karnnda çok şükür doğuranlar bilem varmş ben baya okudumm benim eşlim izin vermiyo yoksa ben çoktan almışdım
benim ayi kocamda preseed izin vermiyor ben bu adami bogarim yumurtaliklairmla sprmlerini öldürürüm alah korusun 😀DD ay hem kendim diyom hemde allah korusun diyom ahahha akil kalmadi ya bende 😀
bacım ben senden korkuyorum zatiiii sen o adamcağızı kaşla göz arasında halledersin kısssssbenim ayi kocamda preseed izin vermiyor ben bu adami bogarim yumurtaliklairmla sprmlerini öldürürüm alah korusun 😀DD ay hem kendim diyom hemde allah korusun diyom ahahha akil kalmadi ya bende 😀
bacım ben senden korkuyorum zatiiii sen o adamcağızı kaşla göz arasında halledersin kısssss
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobildiğin gibi çalışmalara devam ...
moral süper havalar güzel....
ortam da ısındı.....
yarında nişan yıldönümümüz
ben onlari gebertirim benim bitanemin selami alinmazmi yaa canim bacim sen bizim gülümüzsün surda senin kilina zarar verenin bilgisayarini yakarim kirarim nen eyttttttttttt 😀 bacim dün az kala kocami öldürüyordum puacanıs doğru söylüyosunda bir yapabilsem sorun orda zaten inş bitanem inş rabbim hepimize tattırsın o güzel duygularııı canım benim çok takma al kullan inş senin bebişinin vesilesi olurr hadi rahatla bakimmm
cansı sizde olmasanız gelmem ya yeni gelen ler kırlmasın bana ama selam bilem almıyolar kemndi kemndileri yokmuşum gibi konuşmaları iyice üzüyo beni bakıyorum sizden biri var geliyorum yoksa çıkp gidiyorum sessizce inş ksssssssssss ne güzel olur
canmmmmmmmmmmm yerim seniiii
simdiden kutlarim cnm benim
valla bacim görseniz benden deil ondan korkarsiniz zebani gibi bisey ama severim ben askumu oyyyyyyyyyyyyyyy icim gaynadi olsaydida sahalara ciksaydik ahaha 😀bacım ben senden korkuyorum zatiiii sen o adamcağızı kaşla göz arasında halledersin kısssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?