cozy bana hg demedin simdi namaz kilicam ama ben sana aysegülüme izgilime azademe ve tüm bebek bekliyenlere dua edicem gitmeden beliritiyim dedim bunu :küstüm:
aman bacım bebek bahane sohbet şahane bende tam tersine buraya girince ne var ne yok gidiyo aklımdan oooooooooooo acayip iyi geliyor muhabbet etmek kimseye anlatamadıklarını paylaşmak herkese elinden geldiğince yardım etmek üzüldüğünde üzülmek sevindiğinde sevinmek......ne bileyim neden kendini uzaklaştırmak gibi bir niyetin varki...bence bu tip ortamlar terapi niteliği taşıyor....benimde bir sürüişim var bazen yapıyorum bazen bırakıyorum ama yinede giriyorum paylsşıyorum yada paylaşılan şeyleri dinliyorum....bana iyi geldiğini düşündüğüm yada kafamı rahatlatan yerden niye uzaklaştırayımki kendimi...bence bebek fikri bizi burada bir arada tutan sadece bir sebeb...o düşünce sayesinde burada muhabbet ediyoruz hem düşünsene sevincine ve üzüntüne seni tanımadığı halde tüm kalbiyle ortak olan kaç kişi var burada bu bile yeter insana
canımm benim çok güzel anlatmışsın da anlatamıyorum eski arkadaşların sıcaklığını bulamıyorumm selam bilenm almıyolar yeni gelenler ben öyle şeylere çok takarım üzülürümm yoksa oho ben burdan çıkmazdımm bitanem önceden ne iş ne güç en hızlı halimle yapar pcnin başına kurulurdumm gerçeten dediğin gibi iyi geliyodu şimdi tanıdık arıyorum varsa geliyorum yokswa sesizce çıkyorumm
cozy bana hg demedin simdi namaz kilicam ama ben sana aysegülüme izgilime azademe ve tüm bebek bekliyenlere dua edicem gitmeden beliritiyim dedim bunu :küstüm: