Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım önceden hep takip ederdim sizleri özellikle yaz gülüyle muhabbetleriniz doyumsuz olurdu olsun bacım yeni kişiler yeni dostluklar....yeni bekliyişler...sen yinede gel olurmu bitanem

yok kızzzz ben öyleee şeyler yiyememkii incir bal yaa başka ne varsa yiyemem ben onları ya ben bu ay bitek 12. ile 18. günler arası hergün ilişkide bulundum bite ayaklarımı hemen diktim yataktanda kalkmadım..öyle yani..inşallah tutmuştur biri. sen napıyosun belirtilerin başladımı senin ya.. benim arada kalkarken yada hareket ederken kasık batması gibi bişey oluyo2-3 saniye sürüyo sonra geçiyo..bitek o..galiba bu ayda bebiş yokkk..sende belirtiler başladımı

Datluuummm ben aldım da bendeki sorun geçmedi daha üzerine bi de idrar yalu enfeksiyonu bindi ooohhh, değme keyfime Ben tedavi önümüzdeki aya tamamlanmış olur mu onu bile bilmiyorum daha

🙂

canımmm benimm çokkkkkkkkkkkk geçmiş olsun inş biran önce geöçer sıknmtılarınn
en ksa zamanda geşlir meleğinn

delüüüüüüüüüüüüüü adamı öldürecen bebeiş yapym deerken dul kalacan allah korusun çok geçmiş olsunnn şimd,i iyidir inş dikkat et bacım kendişne mukayyet ol

selammm ben geldimmmm hoş geldimm 🙂

amanınnnnnnnnnnnn kısssss canım sen neyapyon bakimmm

allah korusun zaten severek evlendik 7 yildi ayni askimiz devam ediyor onsuz ne ederim ben amanin allah korusun allah uzun ömürler versin kocalarimiza bizlerede amin nnnnn😀

selammm ben geldimmmm hoş geldimm 🙂

Hoşgeldin cnm bence öle batma falan varsa üzücü bişey söliyim hamile olabilirsin🙂)))

canım kocana çaktırmadan kullanma şansın var mı nasıl olacak o iş dersen bilemeyeceğim ama.....

Öyla çaktırmadan kullanılacak bi şey değil canım

bacim eczaneden alincak burasida almanya yine ona ihtiyacim var almancasina yani o olmazsa alamamki kullanamamki:küstüm:

Adamların sitesinde ülkelere göre satan yerleri belirtmişler

[
evet canım evlilik ve nişan yıl dönümümüz bizim için kıymetlidir...
eşim bu günler için gösterdiği özeni sevgililer günü için göstermez ama 🙂)))

Olsun o da güzel