Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ahhh yavriiiiim benide yazmış yok anam hiç kusura bakarmıyız sen işine bak bacım kocamaaann

Kasık ağrısından mı bahsediyorsunuz kızlar, 2 gündür bende yaşıyorum o ağrıları, yürürken falan ama tek tarafımda sol, üşüttüğümü düşündüm ama bilmiyorum kii

ooooooooooo yazgülüm de buralardaymis nasilsin canim benim ne var ne yok hadi bakalim listeye eklenmisin insallah bu sefer hayirli bi haber verir sana

bu arada slm melislerim hepinize

İzgil bacım son yazdıklarını anlayamadım çivi yazısımıdır nedir
bacım ben hep diyorum lkjgfdxfcgvhbjnkmnbvtcrcdv diye ama kimse dinlemiyor hattafvbunımunytrcvbyuhbvb da diyorum sonra uytvbnmıjuhfgdfcvgnhmjlk da diyorum ama yok ben daha ne diyeyim....lkjhgfvbnmuhygdfbhn damı diyeyim yok artık......
ooooooooooo yazgülüm de buralardaymis nasilsin canim benim ne var ne yok hadi bakalim listeye eklenmisin insallah bu sefer hayirli bi haber verir sana

selam canım hoşgeldin bizler işte gördüğün gibi bi elimizde incir bi elimizde bal.....oooooooo
ssen nasılsın canım

ayyy canim nerelerdesin sen nasilsin bebisin nasil? kizin olacakmis ne guzel canim Allahim sana kolay dogum nasip etsin insallah..

Darisida benim ve benim gibi bekleyen herkesin basina insallah..

Ben iyiyim cok sukur herhangi bir gelisme yok ama umudumu yitirmedim cok sukur..