Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hepinizede hosbulduk canlarim benim ii olmaniza sevindim melislerim benim gelecegin en güzel anne adaylari

bende iim valla ne olsun oturdum i seviyom beni biraz fazla tekmeliyo ama o bile güzel size slm ediyo bana vuruyo

wwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww
kimler gelmiş anam forumun vazgeçilmezi ooohhhh ooohhhh çok sevindim gülüm eklendiğine yaaaa gel seninle nur ada seslenelim oda eklensin hepimiz eklenelim bacım

Hosbuldum obur melek 🙂 bakiyordumda memlekette incir koymamissin hehe 🙂

Ay sagol simaririm bak simdi ha ona gore 😛 Bende sizleri gordugume sevindim guzelim.. NUR85 canim benim insallah kendini en kisa zamanda tekrar iyi hissedip aramiza donersin guzel kalpli arkadasim..

Eklendim bacim bakalim bu ay neler olacak.. ama sira once sizde.. once guzel haberleri sizden bekliyorum Allahin izni ile

buralardayim canim ya ne olsun iste karnimizdaki yaramazla ugrasip duruyoruz kipir kipir masallah

aminnn tatlim benim darisi bütün isteyen dileyenlerin basina allahim kucaklarinizi en kisa zamanda meleklerle doldurur ve bu heyecani sizlerede yasatir...
saol tatlim insallaah

umudumu yitirmedimde ne demekmis bak olmuyo böyle umutsuz hic bisey olmaz ne olursa olsun ii düsün olumlu düsüün ki etrafinda güzel seyler olsun canim benim
dualarim hep sizinle

he bacım çoğunu ben yedim kalanlarınıda desen yedi başka kalmadı zati.....eğer bu ayda olmazsa kendimi incir kazanına atıp intihar edicem heeeeeeee
bundan sonra bebeğimin olmasına daha çok yaklaştım aklımdaki soru işaretleri gitti
oyyyy kuşuuummmm kelebeeeeem hoşgeldin nerelerdesin yaaaaa heabersiz kodun bizi anlat bakalım ne var ne yok kıısss