wwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww kimler gelmiş anam forumun vazgeçilmezi ooohhhh ooohhhh çok sevindim gülüm eklendiğine yaaaa gel seninle nur ada seslenelim oda eklensin hepimiz eklenelim bacım
Ay sagol simaririm bak simdi ha ona gore 😛 Bende sizleri gordugume sevindim guzelim.. NUR85 canim benim insallah kendini en kisa zamanda tekrar iyi hissedip aramiza donersin guzel kalpli arkadasim..
Eklendim bacim bakalim bu ay neler olacak.. ama sira once sizde.. once guzel haberleri sizden bekliyorum Allahin izni ile
bacım ben hep diyorum lkjgfdxfcgvhbjnkmnbvtcrcdv diye ama kimse dinlemiyor hattafvbunımunytrcvbyuhbvb da diyorum sonra uytvbnmıjuhfgdfcvgnhmjlk da diyorum ama yok ben daha ne diyeyim....lkjhgfvbnmuhygdfbhn damı diyeyim yok artık......
Kısss izgiiiil türkçeyi geçtin artık çivi yazısına başladın hatta onun yanında kuş dili konuşmaya bile başladın haaa pes vallaa....
buralardayim canim ya ne olsun iste karnimizdaki yaramazla ugrasip duruyoruz kipir kipir masallah
aminnn tatlim benim darisi bütün isteyen dileyenlerin basina allahim kucaklarinizi en kisa zamanda meleklerle doldurur ve bu heyecani sizlerede yasatir...
saol tatlim insallaah
umudumu yitirmedimde ne demekmis bak olmuyo böyle umutsuz hic bisey olmaz ne olursa olsun ii düsün olumlu düsüün ki etrafinda güzel seyler olsun canim benim
dualarim hep sizinle
Ay sagol simaririm bak simdi ha ona gore 😛 Bende sizleri gordugume sevindim guzelim.. NUR85 canim benim insallah kendini en kisa zamanda tekrar iyi hissedip aramiza donersin guzel kalpli arkadasim..
Eklendim bacim bakalim bu ay neler olacak.. ama sira once sizde.. once guzel haberleri sizden bekliyorum Allahin izni ile