Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

H. geldin canım, hayırlısı olsun hadi bakalım ...

Hosbuldum guzelim amin herseyin hayirlisi.. insallah senden guzel haberler aliriz bu gunlerde

Kiz izgil bayiliyorum sanaaa

hepinizede hosbulduk canlarim benim ii olmaniza sevindim melislerim benim gelecegin en güzel anne adaylari

bende iim valla ne olsun oturdum i seviyom beni biraz fazla tekmeliyo ama o bile güzel size slm ediyo bana vuruyo

Ne guzel canim insallah hepimiz bu duygulari yasariz birgun.. sende onu teyzelerinin yerine op..

Hmm desene seninki hyperaktif olacak 🙂 seni pesinden kosturacak hehe 🙂

amin insallah..

canim umudumu yitirmedim.. yani her ay yeni umutlarla yoluma devam ediyorum demek istedim.. bende biliyorum umutsuz insanin hic bir yere varamayacagini tatlim benim.. Sen yeterki dualarini eksik etme olurmu.. eskiden bize guzel guzel dualar ederdin burda hatirliyormusun.. yine et..

Hahaha deli 🙂 duydunuzmu kizlar memlekette incir kitligi olursa bilinki izgil ve desenin yuzunden 😛

Ayyy dur İzgil öyle deyip heyecanladırma beni, şimdi düşüp bayılırım buralarda..
Biraz göğüslerde acıma ve şişme var ama her ay olur adet öncesi
ayyy bacım gel heyacanlanalım kendimizi şımartalım oooyyyy baksana bana daha 10 günüm var tek tek saymaya başladım bile ehii eeehhhiii
hatta yarın hepimiz burada hamiş olalım tam gün süper olur heeeeee