Hahaha deli 🙂 duydunuzmu kizlar memlekette incir kitligi olursa bilinki izgil ve desenin yuzunden 😛
Melekler hepinize iyi akşamlar, öpüyorum sizi....
kim....nolmuş....incirmi....o ne ki öleee......kim yemiş.....siz kimsiniz.....burası neresi....ben kimim......2 kere 2 ne zaman 5 olacak.....fener bu yıl şampiyonmu olmuş.....Hahaha deli 🙂 duydunuzmu kizlar memlekette incir kitligi olursa bilinki izgil ve desenin yuzunden 😛
zillliiiiiiii ... hoş geldinn 🙂 özlettinnn..
selincik demek çok güzel bacım Rabbim adıyla uzun uzun yaşatsın bahtıda şansıda açık olsun selinciğimizinunuturmuyum hic canim benim bende sizin gibi ne denesem bu ay ne yapsamda tutsa diye ugrastigim günleri nasil unutabilirim...her zaman icin dualarim sizinle canim benim buraya girmesemde yazmasamda hep ediyorum
canim benim ne güzel iste bos vericen ben artik alay bile ediyodum kendimle tam öyle rahatlattim ve yumurtayla sipermi karsilastirdim insallah sizinkilerde öyle bi anda gelip sürpriz yapar size
evet canim teyzeleri yiyin onu ya cok yaramaz hamilelikte neler yapiyo allah bilir cikinca bana neler yapar dimi
kizlar ismimizde selin olacak nasil???
heeee bacım bizimde öledi ömrümde öle yağmur görmedim desem yeridir demekki bizden size geçmişkızlar dehşet bir şekilde yağmur ve dolu yağıyor nasıl eve gidicem ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?