Bilgemelek Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.012 gülyüzlü yarın bakalım olur mu sabah işe gidince denerim şimdi oğlanı yatırmam lazım
sılam_nisa Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #50.015 dentnurse' Alıntı: hu hu sevilay nerdesin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... slm canım geçmiş sayfaları okmuyodum
dentnurse' Alıntı: hu hu sevilay nerdesin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... slm canım geçmiş sayfaları okmuyodum
Mavişim Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #50.019 sevilay76' Alıntı: nasılsın neler yapıyon? Genişletmek için tıkla ... offf ya cok gerildim bu gün işim coktu yapmadım test ama yarına kadar olmazsam yaparım diyorum ama korkuyorumda cıkmazsa diye
sevilay76' Alıntı: nasılsın neler yapıyon? Genişletmek için tıkla ... offf ya cok gerildim bu gün işim coktu yapmadım test ama yarına kadar olmazsam yaparım diyorum ama korkuyorumda cıkmazsa diye
sılam_nisa Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #50.020 dentnurse' Alıntı: aaaa ne demişler okumadım ben Genişletmek için tıkla ... hepsi bebiş istiyoz diyo, bide ne yiyip içtiklerini... ahh ahh bu bebişler bizi doğmadan yoruyolar bacım
dentnurse' Alıntı: aaaa ne demişler okumadım ben Genişletmek için tıkla ... hepsi bebiş istiyoz diyo, bide ne yiyip içtiklerini... ahh ahh bu bebişler bizi doğmadan yoruyolar bacım