dizginleme susturma bacım.inşaallah olmuştur tutmuştur.benim demiştim ya yasaklı günümdü.parça almışlardı.ateşimi ölçüyordum o ay.acemiydim ateş ölçmede.ateşte değişiklik olunca ne olur ne olmaz diye yasağı deldim canım acıya acıya.her türlü riski göze alarak.ve tuttu.Rabbim isteyince oluyor.
evet bacım Rabbim ol deyince herşey oluyor.....aslında bazen diyorum kendi kendime boşy boşuna uğraşıyorsun olacaksa olur zaten diye ama iyine tedbiri elden bırakamıyorummm....
hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız izgilim sende bi enerji patlaması yaşanıyo bu ay senden umutluyum güzel haber alıcaz inşallah şehnazcım sende aşılama yaptırmıştın demi inşallah tutacak bu ay bi patlama yaşanacak inanıyorum
evet bacım Rabbim ol deyince herşey oluyor.....aslında bazen diyorum kendi kendime boşy boşuna uğraşıyorsun olacaksa olur zaten diye ama iyine tedbiri elden bırakamıyorummm....
iyiyiz çok şükür cnm sen nasılsın önümüzdeki ay inşallah senden de güzel haberler alıcaz bugün dra gidicez kalp atışlarını dinlemeye inşallah herşey yolundadır
iyiyiz çok şükür cnm sen nasılsın önümüzdeki ay inşallah senden de güzel haberler alıcaz bugün dra gidicez kalp atışlarını dinlemeye inşallah herşey yolundadır
testlerin markaları aynı mıydı güzelim?? yoksa farklı farklı mı?? arada fark olabiliyor çünkü..hepsi aynı hassasiyette olmayabiliyo..bir kan testi yaptır bence..ama hamile olma olasılığın yüksek..